Subiect: astept pareri
Numele meu este Adi, am 18 ani, locuiesc in Oradea si sunt un incepator in acest hobby. Am un acvariu de 50 de litri si il am de vreo 7-8 luni.
Acvariul meu are: -Filtru intern cu pompa de aer Aquael FAN 2 Plus
-Incaliztor RESUN Therm 25/300 RH-9000
-Iluminare RESUN DL-15R 2 tuburi de 15W
Am niste plante la care nu prea le cunosc numele doar cel crescut pe buturuga care este Anubias.
Acvariul meu are urmatoarele specii de pesti:
2 carasii aurii
3 Xifo
7 Neoni
2 Scalari
1 Gurami galben
2 Corydoras galbeni
2 Hoplosternum thoracatum
Decor: Pietris albastru. Unele plante is plantate in niste giveciuri mici unde am pus in giveci nisip si peste el pietris.
Apa o schimb odata la o saptamana 20-25% din el. Cand schimb apa scot toate din acvariu si folosesc un curatator de pietris apoi pun toate inapoi si pun in apa Aqua-safe. Plantele mele nu sunt asa de sanatoase cum erau cand le-am cumparat si-au schimbat culoarea au o culoare mai neagra nu mai sunt asa cum erau desi folosesc Tetra-vital oare de ce?
Hranirea pestiilor o fac de trei ori pe zi le dau fulgi, granule etc.
Vreau sa imi achiztionez mai multi carasi pentru ca sunt destui de frumosi si nu sunt scumpi ce pesti ar trebui sa scot din acvariu?
Vreau sa imi schimb total designu la acvariu nu prea imi place cum arata mam plictisit mult de el ce as putea schimba si ce as putea baga sa arate mai bine? Astept pareri si bune si rele