Re: Proiecte de amenajari interioare
multa bafta ,kokos!
allexya A scris:Avatar A scris:Ma flatezi ...cu toate ca imi place cum ai ales cuvintele
hai mai Ale ca sunt destule imagini pe net, de unde te poti inspira, si munca de designer presupune muuuulta inspiratie, si ceva imaginatie e drept, rabdare si talent...asta in cele din urma, talentul se dobandeste prin experienta
Multumesc.Surse de inspiratie nu zic ca nu exista, dar pentru mine sunt cam 0
eu sa am rabdare?? ma mira ca am ajuns "acvarista" la cat de multa rabdare am. Ai o munca superba, sa nu te mai prind vreodata ca esti suparat din cauza firmelor cu care lucrezi, ele au de pierdut, nu tu
Cu talentul te nasti, este un dar, el doar se imbunatateste cu multa munca, pe care tu aparent o depui zilnic.
eu il inteleg cand este nervos pe firmele cu care lucreaza......la 11.00 am o intalniure cu unul care ma aduce in praguuuuuuuuuuuuuul disperariiiiiiiiii, ajungem sa vb si cate 20 de minute despre 2 mm la montajul de piatra......austriecii astia nu au auzit de tolerante de produictie si montaj? ba au auzit! dar vor sa faca pe desteptii......acum cateva saptamani am asistat la o discutie intre doi constructori austrieci care nu stia ca vorbesc germana si mai ales chiar dialectul lor....ziceau: romanii astia habar n-au de nimic le dai 3 margele colorate si ai scapat de ei....... norocul meu ca-mi sunt subantreprenori....de atunci ii terorizez cu normativele lor austriece...sa lucreze frate ca-n Austria daca-s asa destepti.....