101

Re: heloo

bine. nu credeti. am vorbit cu florin si dansul stie de plecarea mea. de ce credeti ca intra asa de des in ultimul timp?? stie ca de luni gata. ca nu ii mai dau de cap. dar o sa mai intru sa va salut din cand in cand.

102

coco A scris:

va anunt cu regret si respect ca plec. nu mai am timp si de acvaristica si de munca si de scoala. o sa scot totul la vanzare.

multumesc tuturor pentru ajutor si sa ne revedem cu bine.

??? iti arde de glume? cam "macabre" de altfel

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

103

Coco esti inalt ? Adica undeva peste 1,90 ?

104

Coco esti inalt ? Adica undeva peste 1,90 ?

...ai par pe picioare?

105

PAul, tocmai mi-au puscat rinichii...bogdan stie de ce !

106

Mie mi-a puscat colonu' Dan cu siguranta stie de ce lol:lol::lol:

107

nu sunt inalt am 1.89 descult. si nu am par pe picioare ca sunt blond si nu se vede parul big_smile

108

Oi fi eu mai lenta de cap, ora tarzie si noptile nedormite isi spun cuvantul, si nu ma prind de cine stie ce gluma, dar spre ca este o gluma proasta.

Take it from me
Under the sea....

109 Editat de Avatar (2010-06-12 01:08)

Care allexya ? Faptul ca domnul coco e blond si n-are par pe picioare sau ca se lasa de acvaristica ?

P.S: Coco, esti inalt frate...si cu tocuri cat ai ? Eu sunt un hobbit pe langa tine smile

110

Pai daca se lasa de acvaristica e clar ca se duce des la coafor sa se decoloreze si sa se epileze. Si daca chiar se lasa... inseamna ca el merita biciuiala primisa la "coltul refularilor", nu noi. Coco tata, ma dezamagesti

Take it from me
Under the sea....

111

coco A scris:

nu sunt inalt am 1.89 descult. si nu am par pe picioare ca sunt blond si nu se vede parul big_smile

Daaa nu esti inalt deloc lol daca tu nu esti, eu ce sa mai zic lol potoleste-te cu prostiile astea

Take it from me
Under the sea....

112

nu am putut sa ma las de  :acv si drept urmare ma-am intors la voi. bine v-am gasit.  :hug

113 Editat de Avatar (2010-06-20 13:12)

Bine te-am regasit  :smoke

114

Bine ai revenit inapoi printre noi. :noroc

115

coco A scris:

nu am putut sa ma las de  :acv si drept urmare ma-am intors la voi. bine v-am gasit.  :hug

frate coco te compătimește lumea de parca vroiai sa te sinucizi  :pls  oricum bine ai revenit pe tărâmul ....făgăduinței  :noroc

116

big_smilebig_smile> super tare pelly :d

117 Editat de Lucia (2010-06-20 21:39)

coco A scris:

Ma bucur ca te-ai razgandit! smile :sok  :fok  big_smile>

Eu oricum nu credeam ca vei uita totul foarte usor... smile

Trebuie sa recunosti ca e ca si un narcotic forumul acesta.. da un fel anumit de dependenta, de care nu scapa foarte usor... smile lol

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

118

"Trebuie sa recunosti ca e ca si un narcotic forumul acesta.. da un fel anumit de dependenta, de care nu scapa foarte usor... :"

corect asa este, soția îmi zice ca a devenit mai rău decât fumatul  :smoke   :stupid  :pls

119

Pe deasupra.. mai e si foarte greu de controlat... smile)

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

120

Lucia A scris:

Pe deasupra.. mai e si foarte greu de controlat... smile)

ce Lucica?....soția sau fumatul?  lol  lol  lol  lol