Re: Nano cube 20l
Frate...am o comanda de 50lei la sighisoara, pe la 6-7 ma intalnesc cu omu care livreaza
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Nano cube 20l
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Frate...am o comanda de 50lei la sighisoara, pe la 6-7 ma intalnesc cu omu care livreaza
Ohh doamne...uita`te numai la antenele lor. La cat e de frumos acvariul....
la 50 de lei cati iei, o pereche?
la ce apa aveti acolo, eu ma apucam mai demult de ei..
bafta la ei, ca sa am si eu o sursa de calitate pe viitor pt asa ceva.. deocamdata nu ma lupt cu apa..
la 50 de lei cati iei, o pereche?
la ce apa aveti acolo, eu ma apucam mai demult de ei..
bafta la ei, ca sa am si eu o sursa de calitate pe viitor pt asa ceva.. deocamdata nu ma lupt cu apa..
Am vandut rcs de 50 lei, 20 bucati. Pai m-as fi apucat si eu mai de mult dar tot auzisem ca sunt foarte pretentiosi si greu de inmultit. Acum ramane de vazut
Ohh doamne...uita`te numai la antenele lor. La cat e de frumos acvariul....
poti asocia si tu antenele alea cu mustatile pisicilor, na...te gandesti doar la ce e mai scarbos, sunt chiar simpatici
Cam slaba calitatea pozelor si apa putin tulbure, le-am facut in graba. Incepand de ieri aditie de Co2 si la al 3lea acvariu, din aceeasi butelie :smoke
Superb, din ce in ce mai bine..era de asteptat :fok
Arata beton :flove
Felicitari.
Pana la beton mai e, dar merci frumos :noroc
da mai Dane e un beton mai moale...dar bag seama ca se întărește pe zi ce trece! :frogp
Sper ! Daca nu e bun si crapa, tre sa-l fac armat :smoke
S-au topit cateva frunze de staurogyne, cu adaptarea e mai greu, le-am primit tocmai din Iasi.
Sper ! Daca nu e bun si crapa, tre sa-l fac armat :smoke
S-au topit cateva frunze de staurogyne, cu adaptarea e mai greu, le-am primit tocmai din Iasi.
staurogyne....mama ce denumire are :smoke parca e crema de reumatism
Esti o mare surpriza Dane!...
Felicitari!
Conteaza cu mult mai mult daca ai facut pozele in graba..
Imi plac tare mult pietrele imbracate in ciorapei verzi... )
:hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug Multumesc Lucia :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug (:|
:hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug Multumesc Lucia :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug :hug (:|
Super tare!!!
Ultimul de ce l-ai pus?
Sper ca n-ai de gand sa te culci pe lauri..
Am obosit de la atatea imbratisari ! Tu nu ??? :-*
:fp :fp :fp
Am obosit de la atatea imbratisari ! Tu nu ??? :-*
Mai Dănuț, mare pupăcios mai ești :-*
:-*
Mai Danele ce crengute misto ai ^:)^
P.S.vreau si eu un tur al Clujului
dar cu finalizarea la bere :noroc
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Nano cube 20l