Re: Nano cube 20l
Mai Danele ce crengute misto ai ^:)^
P.S.vreau si eu un tur al Clujului
![]()
![]()
:noroc
și eu 100 garduri!
tot cu finalizare la bere :noroc
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Nano cube 20l
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Mai Danele ce crengute misto ai ^:)^
P.S.vreau si eu un tur al Clujului
![]()
![]()
:noroc
și eu 100 garduri!
tot cu finalizare la bere :noroc
vreti cam multe, oameni insurati ce sunteti
vezi Bogdane ca mai am nr de tel al prietenei tale ^:)^
p.s: bine ca ai editat, ca se subintelegeau multe acolo :sbr
Buleeee
pe mine tot ma obsedeaza bulele alea de Co2
femeia din mine, numai partea negativa o vede
Glumeam ce naiba Ai crengute misto draga
> si o rabdare de invidiat, dar asta o stiai deja nu?
cred ca mai multa rabdare ai avut tu, sa ma privesti cum prind mosul cu ata de ramurelele alea, asa ....molcom
Chiar ca molcom
si concentrat asa, nici nu ai intors capu sa imi vezi fata cu ochii beliti si mana cand imi faceam cruce
Arata foarte bine cubul >
Sunt sigur ca va arata si mai bine dupa ce cresc plantutele.
Crs - de unde ii cumperi?
Arata foarte bine cubul
>
Sunt sigur ca va arata si mai bine dupa ce cresc plantutele.Crs - de unde ii cumperi?
De la nevertebrate sau...o alta sursa al carui nume nu-l divulg inca
Locatarii, 3 red bee (crs), deocamdata. Le-am pus Shirakura mineral stone, vitamine pentru creveti din kitul dennerle, ph'ul apei 6,5-6,7, mancare speciala pentru creveti, ce sa mai zic: DOAMNE AJUTA ! :sok
P.s: am postat de doua ori aceeasi poza, ma scuzati !
condtii pt ei ai.. dar nu e oleaca cam devreme?
http://dennerle.eu/global/index.php?opt … mp;lang=en
Dupa ce scrie acolo, in a 7a zi se pot introduce crevetii, eu deja am 2saptamani de ciclare, cu tot ce inseamna ciclare, ca la carte ! Daca mor, e ceva in gena lor...dar sa nu cobim
N`am crezut ca am sa zic asta vreodata de gandaci, dar astia sunt chiar simpatici. Asa frumos colorati...bine, sa recunoastem: ii ajuta si fotografu` sa dea bine in poza :sbr Sa`ti traiasca si sa se inmulteasca`n pace
Vaaaaaaaai, dar cum asa ?! Ma surprinzi, pana acum ziceai de ei ca sunt scarbosi ma bucur ca-ti plac ai mei si multumesc frumos.
Doamne ajuta sa se inmulteasca !
chiar.. sa nu cobim.. eu am o saptamana inaintea ta de cand am dat drumu la acvariu, am avut filtrul ciclat, apa tot.. si inca nu ma simt in stare sa bag creveti.. maybe that's just me..
nici macar pestii..:P
oricum iti dorec multa bafta cu ei..
Merci mult. Pai atata timp cat parametrii apei sunt in regula, nu vad rostul unei ezitari. Voi mai lua si altii pe parcurs, si ma gandesc sa trag filtrul intr-un ciorap de dama, pentru siguranta...
Sa-ti traiasca Dane si sa-mi dai si mie pui de la ei daca vei reusii sa-i imultesti ...pusi
Merci, 45lei bucata pentru tine pusi !
Daca vi la munte, ai 4 pui gratis de la mine, daca voi reusi sa-i inmultesc :sok
Sa-ti traiasca goangele Dane :fok :fok arata grozav, zici ca i-ai pictat abia astept sa vin sa ii alerg cu pixul
Ma gandeam de ce naiba nu ma feliciti, am tot asteptat, am dat refreshuri peste refreshuri si nimic, pana acum. Multumesc frumos, abia astept sa vii sa te alerg cu...pana :hug
pai ma las asteptata
sa fie mai cu suspans asa
cum sa nu iti felicit eu orataniile, uita-te la ele ce mustacioase si dungate sunt :apl
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » Nano cube 20l