121

Re: heloo

pelly67 A scris:
Lucia A scris:

Pe deasupra.. mai e si foarte greu de controlat... smile)

ce Lucica?....soția sau fumatul?  lol  lol  lol  lol

.... lol  lol  lol  .. ce vrei tu.. lol  lol  lol

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

122

sotia cred eu ca a vrut sa faca referire  big_smile

123 Editat de narcis.b (2010-06-21 00:43)

Pai bine mai Coco,ne-ai pus porecle si repede ai vrut sa te dai pierdut?  lol Inca putin si veneam la Intorsura Buzaului cu chef de revolutie! pai tu esti speranta zonei! Unde ai mai vazut tu,pe oricare forum,vreun acvarist din zona? Iti dai seama in ce colaps s-ar afla regiunea? Asa ca,Coco,demn reprezentant al elitei acvaristilor din zona, BINE AI REVENIT si BINE TE-AI RASGANDIT!  :pp  :sok   :noroc
Apropos coco ,la toamna te vei numi "pierde toamna" ?  lol

124

odata cu venirea toamnei si implicit a vremii urate ma voi numi :pierde vreme  big_smile  big_smile  big_smile

125

Mai Coco, sa fii tras de urechi si nu alta, stai si faci glume d-astea proaste cu noi. Vezi ca supunem la vot daca sa te "avertizam" si pe tine  lol te joci cu inimile oamenilor asa!

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

126

esti un pierde vara !  :scry

127

hai mai nu fi rău....o fi omu' cu sesiunea,masteratul,pădurea,pensiunea...scuze ala era Bogdan tongue

128

pelly67 A scris:

hai mai nu fi rău....o fi omu' cu sesiunea,masteratul,pădurea,pensiunea...scuze ala era Bogdan tongue

e buna ironia  :fconf

129

bogdivaio A scris:
pelly67 A scris:

e buna ironia  :fconf

pensiunea...scuze ala era Bogdan ...de aici apari tu în piesa Bogdane!  wink

130 Editat de bogdivaio (2010-06-21 20:42)

bine numa bine Paul,sa nu ne suparam  lol   :noroc berea merge cu o  :smoke  sa-ti treaca durerea de cap provocata de  vuvuzele  lol

131

ți-am mai dat o vuvuzela la reputație  :frogp

132

asa asa ,mai da si la altii ca tu ai destule  lol ..msms  ^:)^

133

pelly67 A scris:

Azi lumea ma intelege total gresit, nu fac niciun fel de apropo, doar are trecuta "meseria" sub avatarul lui....chiar el si-a ales-o, cu ce sunt eu de vina ?! daca omului ii place... SANATATE !  :noroc

134

bogdivaio A scris:

asa asa ,mai da si la altii ca tu ai destule  lol ..msms  ^:)^

pai numai de la mine ai 5  :frogp

135

chiar sunt ocupat zilele astea nici tinp de somn nu mai am. si daca as avea tot nu as putea dormi de stresul provocat de unele lucruri,dar....

nu o trece si lucrurile astea si apoi o balaresc toata vara ba la peste, ba la distractie ,ba pe unde nu o sa merg. numai sa mai treaca 3 saptamani apoi o sa zic: si eu cand vreau sa Fluier ,Fluier  lol  lol  lol  lol  lol

136

Deci n-ai cum sa fi nici macar "pierde vara" fara o licenta(nu conteaza in ce!) ?  lol Nashpa momente traim oameni buni! lol Si io zic la fel :ia si fluiera!  lol da mai gadila si acvariul ala nu-l pedepsi si pe el!  lol  :sok

137

poi si atunci  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-

na ca fluier  lol  lol  lol  lol

138

coco A scris:

poi si atunci  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-

na ca fluier  lol  lol  lol  lol

putin mai tare ma coco, nu te aud  :smoke

139

:-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-  :-

140

e de paguba ....sau de bine?  lol