141

Re: Sa ma prezint...

Salut Andi,

Imi spui te rog, de unde ai luat lampa si cat te-a costat?
Multumesc!

142

coco A scris:

pe balcescu cum cobori prin poarta schei la aproximativ 500 de metri pe partea stanga cum cobori( e sens unic ,numai sa cobori poti big_smile) este un magazin mic si are deasupra sigla de la sera.

coco, mai multe modele si cred ca si modelul lui andi il au la real, la petshopul de acolo.. sambata l-am vazut..

143

merlin21 A scris:

este extraordinar de puternic filtrul tau.. 6w?? wow.. ca idee dennerle are 2,5w si 150 lph tu ai undeva la 492 lph.. mi se pare mult prea mare.. lampa pare sa fie ok.. totusi as fi luat ceva de 14-18w..

Ai perfecta dreptate, numai ca le-a cumparat sora mea care nu se pricepe si eu ii dadusem indicatii pentru Dennerle....ea mi-a luat ceva similar si la indicatiile vanzatorului. Treaba se intampla in Paris si nu i-am putut da prea multe sfaturi. Oricum filtrul are un potentiometru pentru reglarea debitului, l-am dat pe minim si se pare ca e OK.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

144

Andi dar poze cu acvariul nou nu mai pui? sad sunt curioasa cum arata cryptocoryne pe acolo tongue

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

145

allexya A scris:

Andi dar poze cu acvariul nou nu mai pui? sad sunt curioasa cum arata cryptocoryne pe acolo tongue

Deabia m-am intors sambata seara, o sa pun ceva poze dupa ce mai trebaluiesc putin prin acvarii. Nu am gasit plasa pentru moss asa cum vreau eu si o sa-l ancorez pana la urma cu fir transparent, pentru ca nu imi place cum arata acum.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

146

Merge si cu guta, eu tot la ideea de plasa din buretele de dus am ramas si pentru moss, si pentru riccia. Si dupa ce se acopera.. arata super big_smile si sta si la locul lui big_smile

Take it from me
Under the sea....

147

Ca sa nu va las sa asteptati pozele prea mult, azi am facut ultimele retusuri si iacata ce a iesit la ultimul update:
http://i1011.photobucket.com/albums/af233/gheorghiu_andi/IMG_3282.jpg
http://i1011.photobucket.com/albums/af233/gheorghiu_andi/IMG_3286.jpg
http://i1011.photobucket.com/albums/af233/gheorghiu_andi/IMG_3287.jpg
si acvariul de 54L unde am mai aranjat plantele si a reaparut o plasa pe roca pentru moss:
http://i1011.photobucket.com/albums/af233/gheorghiu_andi/IMG_3290.jpg
http://i1011.photobucket.com/albums/af233/gheorghiu_andi/IMG_3292.jpg

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

148 Editat de Andi66 (2010-06-24 13:46)

Mai atasez poze separat pentru ca nu am putut sa le incarc impreuna cu celelalte.
Cam asta ar fi deocamdata....mai iau o pauza  :noroc

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

149

cum naiba creste anubuasul ala asa de repede la voi ma?? eu ma chinui de 4 luni cu el si abia are 2 frunzulite crescute in acest timp din totalul de 3  :pls  :pls

150 Editat de Lucia (2010-06-22 23:50)

Wow Andi! Ce frumoase si verzi sunt !

Cred ca amandoua aduc un aer foarte proaspat in locuinta ta... asa ca de primavara..

Super!

Felicitari! smile

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

151 Editat de Andi66 (2010-06-22 23:50)

coco A scris:

cum naiba creste anubuasul ala asa de repede la voi ma?? eu ma chinui de 4 luni cu el si abia are 2 frunzulite crescute in acest timp din totalul de 3  :pls  :pls

Sefu', crede-ma ca nu-i fac absolut nimic...5ml Feropol/saptamana + 2ml EasyCarbo/zi pentru 10L de apa din acvcariu. Si inca am rupt 3 frunze acum 2 zile cand am schimbat apa.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

152

Bine ai venit Andi !!!  :noroc

153

Lucia A scris:

Wow Andi! Ce frumoase si verzi sunt !

Cred ca amandoua aduc un aer foarte proaspat in locuinta ta... asa ca de primavara..

Super!

Felicitari! smile

Multumesc Lucia, este un compliment nesperat care vine de la o adevarata doamna   ^:)^

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

154

Bine ai venit Andi !!!  :noroc

Bine ca v-am mai gasit !!! :noroc

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

155

Salut Andi ..scoate si tu scoicile alea si plantele din plastic ...pune un substrat de o singura culoare...si vezi ca ai o ciorba de pestii..citeste forumul la rubrica Cafenea !!!  :noroc

156

Oh, dar nu ai pentru ce... eu asa le vad.. ca si un val de aer proaspat..:)

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

157

Lucia, m-am abtinut destul: pacat ca esti luata !  :scry

158

bai lasati dracu' fumatu'  :smoke  :smoke  :smoke  :smoke

159

Ce bine big_smile in sfarsit poze big_smile
Arata grozav, unde gasesti tu ciorapi asa fancy si la moda  :-
Sunt de acord cu Lucia, are un aer foarte proaspat, imi place tare mult big_smile

Take it from me
Under the sea....

160

pelly67 A scris:

bai lasati dracu' fumatu'  :smoke  :smoke  :smoke  :smoke

Apropos de fumat...se duce un tip la doctor si la consultatie doctorul il intreaba:

- Fumati ????  :smoke

la care pacientul zice:

- Mai degraba as bea ceva.... :noroc

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771