Re: Barfe,generalitati, offtopicuri
Domnul Ciprian, alias VT, aveti un pm.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Barfe,generalitati, offtopicuri
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Domnul Ciprian, alias VT, aveti un pm.
Am o banuiala ca in contextul de mai sus VT nu inseamna Veil Tail.
Este o certitudine asta, i-am propus insa sa nu-si dezvalui adevarata identitate pe forum. A comis-o aseara dar a rectificat.
este o combinatie intre romana si engleza, presupunand ca si daca nu stie, hard to please se prinde...!
inseamna ,,very timid,,!
la naiba, la asta nu ma gandisem.
este o combinatie intre romana si engleza, presupunand ca si daca nu stie, hard to please se prinde...!
inseamna ,,very timid,,!
daca m-ai cunoaste ai intelege...!
Da, da, da, partea asta timida e asa de ascunsa ca nici tu nu o mai gasesti. Plimba ursuuuuuuuuuu!! Pe cine pacalesti? PS- VT![
vuvuzea!
sau vuvuzela!
o sa il plimb putina vreme de acum! Sa faci curra de relaxare cat lipsesc...!
Gena VT este recesiva. :
nu esti normal, rad de una singura in birou
Gena VT este recesiva. :
Inchide bine usa si da rasul la maxim.
Degeaba, am geam la usa, cine trece pe langa usa zice ca sunt nebuna, rad de una singura
Ce-o fi cu domnul kokos? Pe unde s-p fi ratacit? Crezi ca l-au mancat discusii aia periculosi pe care ii are in dotare? Nu si-a mai facut simtita prezenta
:bf m-am facut sanitar m-am dat la fund :-O :-O :-O :scool
sunt prins cu treaba... cum nu pot sa stau dejeaba mai incerc cate o afacere sa vedem cum o sa iasa :ang
cat despre costul acvariului please intreaba-l pe Florin direct......n-am nimic impotriva, dar asa am discutat sa nu vorbesc despre asta.....stii cum e fiecare negociaza cum crede:
- toti bani inainte sau bani in rate
- vrei aparatura ultima fitza
- vrei sa vina la intretinere doar Dl Florin
- vrei sa fie gata in x zile
- vrei sa se schimbe periodic plantele sau pesti
- vrei ca sculele de intretinere puse la dispozitie sa fie doar pentru acvariul tau => sa stea la tine
etc etc etc etc toate astea influenteaza pretul si ar fi incorect sa spun m-a costat 3$ sau 30000$..... intelegi tu caci nu esti :stupid ....
Of, e criza si tie-ti arde de afaceri!! Mie una imi lipsesti
hard to please A scris:Ce-o fi cu domnul kokos? Pe unde s-p fi ratacit? Crezi ca l-au mancat discusii aia periculosi pe care ii are in dotare? Nu si-a mai facut simtita prezenta
:bf m-am facut sanitar m-am dat la fund :-O :-O :-O :scool
sunt prins cu treaba... cum nu pot sa stau dejeaba mai incerc cate o afacere sa vedem cum o sa iasa :ang
![]()
cat despre costul acvariului please intreaba-l pe Florin direct......n-am nimic impotriva, dar asa am discutat sa nu vorbesc despre asta.....stii cum e fiecare negociaza cum crede:
- toti bani inainte sau bani in rate
- vrei aparatura ultima fitza
- vrei sa vina la intretinere doar Dl Florin
- vrei sa fie gata in x zile
- vrei sa se schimbe periodic plantele sau pesti
- vrei ca sculele de intretinere puse la dispozitie sa fie doar pentru acvariul tau => sa stea la tineetc etc etc etc toate astea influenteaza pretul si ar fi incorect sa spun m-a costat 3$ sau 30000$..... intelegi tu caci nu esti :stupid ....
HAGIIIIIIII e cel mai tare la mondiale !...Hai Romania castigam finala..grupa mareeeee
Iodul (greacă: ιώδης, iodes, însemnând „violet”[1][2]) este un element chimic, notat cu simbolul I, cu numărul atomic 53. Are un singur izotop natural stabil, cu masa atomică relativă 127, al cărui nucleu conţine 74 de neutroni.
....ca tot ma gandeam sa bag la muraturi.....
Iodul (greacă: ιώδης, iodes, însemnând „violet”[1][2]) este un element chimic, notat cu simbolul I, cu numărul atomic 53. Are un singur izotop natural stabil, cu masa atomică relativă 127, al cărui nucleu conţine 74 de neutroni.
....ca tot ma gandeam sa bag la muraturi.....
Ma dar asta nu a luat cumva Mutu?!...parca asta i-au descoperit la testul antidoping....sau parca era cu masa atomica cu legaturile atomilor in H..neutronii au suferit in prealabil din cauza cocainei la fel si fosele nazale al caror mucus s-a cimentat...Hai Romania !!! ^:)^
Eram in tren, ascultam muzica la casti(sarbeasca) si ghici cine se aseaza in fata mea?
Mutu!
Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat si imi vine in cap numele lui mic, Ady (cu I grec).
Il caut pe Facebook, ii recunosc poza, ii umblu pe profil pe acolo si vad ca ii place, ghici ce frate?
Sa traga pe nas! Ce fac?
Soptesc: “Ba ce ar merge o linie acum!”, dar fix cat sa ma auda.
Ba, si scoate plicul frate, face 2 linii, imi da si mie una, ne imprietenim si pe Facebook, foarte tare frate!
A fost o experienta faina !
Mna esti prea tare mai Dane..ce ciuda imi e ca nu am venit cu tine atunci cu trenu,mna ce liniutza am scapt,chiar e pacat!...vezi ca vin maine sa cantam la vuvuzea,dar inca nu stiu a cui?!
poate il chemam si pe Ady la una mica ...Hai Uganda! :noroc
Frate Bogdan ! Nu dispera....peste drum de mine este Aroma terapy, ghici ce ? Il stiu pe patron, e nepotul lui Mutu, pe maine pastrez de-o linie, numai sa anunti cu o ora inainte sa ajungi in Cluj sa ma pregatesc....fizic, psihic, sufleteste.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Barfe,generalitati, offtopicuri