61

Re: Barfe,generalitati, offtopicuri

Mai te anunt ...Alles Klar  lol  lol  lol ...sa te pregatesti de una groasa ca am narile mai mari  ^:)^ ..si vezi sa nu-l prind pe Nepotu ca sti cum snt eu cand intru in sevraj..mai i-a pe naspa si mna il suparam pe Nici Ghera ...Hai Vatican!  :sbr

62

Nepotu' e mai varza ca Mutu cand e la minge, n-ai sanse sa-l lovesti nici daca esti treaz este subnutrit, daca sta din profil nu-l vezi, asa de ingust este, a fost si calcat de un camion vara trecuta, insa l-a salvat MUTU, avea nevoie de un transplant de prostata... :smoke

63

Taci ma ca e bun Nepotu' te i-a la liniutze,sa-l vezi cum te dribleaza de te lasa fara praf...da ma ce naspa faza aia cu tiru' noroc cu varu Mutu ca era treaz la momentul accidentului era intre faze big_smile...Danele tre sa vorbim cu Consulelo,ticuso e din Columbia poate ne face rost pe sub mana de niste cocos fin  :-O

64

"Cred că lui Dan Diaconescu îi place imaginea sa, în tricou portocaliu şi cu cătuşe la mâini. A ieşit pe uşa DNA cu braţele ridicate, să le vadă toată lumea, şi, cu un aer de erou neînţeles, victimă a unei justiţii absurde a declarat: "Sunt primul jurnalist arestat pentru un promo!". Vioi şi zâmbitor a urcat în maşina poliţiei, îndreptându-se spre locul de detenţie, gândindu-se, poate, ce rating record o să scoată datorită trecerii sale prin celulă."

Ai vazut cand l-a bagat unu in cosu de gunoi la el in emisiune ? La propriu....OTV postul meu preferat de televiziune.

65

Da ma Tolea l-a bagat in tomberon..ca pe un pampers plin de rahat turcesc  lol  lol ...Mie mi-a placut emisunea aia cu batrana aia indracita...foarte realist !  lol  lol  lol

66

ala cu cosul; de gunoi era tolea ciumac  lol  lol  lol . ceea ce ma inerveaza pe mine ca astia ne fac de cacao. in loc sa promovam imaginea unei tari care este si frumoasa cu toate lipsurile ei noi ne incapatanam sa o bagam in mocirla.
si de unde mama lui de '' in direct si in reluare'' are atatea masini ,case si iahturi ??? ceva pute :acv

67

ploua mâine?  :smoke

68

tolea ciumac, interesant, eu n-am vazut decat o secventa azi, am ratat emisiunea aia....mai coco nu te mai inerva ca nu are rost....mai bine hai la o linie maine cu mine si bogd

69 Editat de bogdivaio (2010-06-23 00:02)

pelly67 A scris:

Mai nu stiu ce sa zic nu am vorbit nici cu Busu ca nu raspunde la tel o fi traziu...si Victor Slab  lol  lucreaza numa pentru weekend

70

pelly67 A scris:

Pana duminica, situatia se va ameliora. Din punct de vedere termic, exceptand sud-estul, nu se schimba mare lucru, decat niste temperaturi de 50-55 grade Celsius. In acest moment exista mase de aer cald in sud-vest si in sud-est, dar de sambata aerul rece va cobori spre sud-est, in timp ce in sud-vest situatia va fi neschimbata -30 grade Celsius.

Baieti, cand se termina campionatul? Sa stiu daca am castigat pariul smile)

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

72

Ai pariat pe Romania, eh? smile

73

hard to please A scris:

Baieti, cand se termina campionatul? Sa stiu daca am castigat pariul smile)

Mai dureaza, nu se stie exact cat, Nigeria e in criza de oameni, nu au echipa formata inca si asteapta recruti noi, cel mai probabil vor veni din Yemen.

74 Editat de bogdivaio (2010-06-23 00:04)

Poi preconizez eu undeva pe weekend se termina...am vb cu astia de la Alkaida si ziceau ceva de un atentat..mna sa vad daca ma bag...mi-au promis ca in rai ma asteapta 99 de virgine rase proaspat  :pls

75 Editat de Avatar (2010-06-23 00:06)

bogdivaio A scris:

Poi preconizez eu undeva pe weekend se termina...am vb cu astia de la Alkaida si ziceau ceva de un atentat..mna sa vad daca ma bag...mi-au promis ca in rai ma asteapta 99 de virgine rase proaspat  :pls

Bai sa fiu al naibii..........tu esti Achmed the Dead Terrorist ??!?!?!?!  :-O

Toata stima frate, deci maine trag o linie cu unul din cei mai celebrii teroristi de pe planeta........jur ca ma iau emotiile si mi se inmoaie genunchii !!!

76

I KILLLLLLLL YOU !!!  lol  lol  lol

77

rase la sub brat...pentru tine  lol  lol  lol  lol

78 Editat de Avatar (2010-06-23 00:07)

Hell YEAH !!!!! Shut UP !!!!!!!!!!!!!!

pt Achmed.

79