Re: Barfe,generalitati, offtopicuri
in Africa mai Dane ce dracu credeai?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Barfe,generalitati, offtopicuri
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
in Africa mai Dane ce dracu credeai?
Hard to please .... n-am ce face am fost injectat cu work direct in vena.....
kokos, iar esti rau.....de ce esti offtopic ?
Pe cuvant daca mai stiu cu cine am pariat, dar cand se apropie finalul (sper sa nu mai dureze mult) o sa caut postul unde mi-am exprimat votul.
Ai pariat pe Romania, eh?
Cunosc sentimentul, same shit here, dar nu face bine la ten, pe termen lung. Parol! :-*
Hard to please .... n-am ce face am fost injectat cu work direct in vena.....
Mah, te mananca limba!!!
Mah, te mananca limba!!!
![]()
Avatar A scris:kokos, iar esti rau.....de ce esti offtopic ?
Mai degraba sub limba.
Ma mananca !!!! Dar nu stiti voi unde :noroc
Din 3 incercari nimerim sigur ...eu unul prefer sa ma abtin.
Mi-e cam sete...dau o fuga afara sa iau o bere :noroc
Mah, te mananca limba!!!
![]()
O sfecliti daca va legati de kokos in postul lui hard to please, eu va previn
pey ce vrei sa o iau razna cu ontopic-urile :stupid :stupid :stupid
am fost tot timpul criticat ca sunt offtopic...daca si in topicul de offtopic sunt offtopic..... mama-mama ce expert am devenit :pp :apl
hard to please A scris:Mah, te mananca limba!!!
![]()
O sfecliti daca va legati de kokos in postul lui hard to please, eu va previn
:apl :apl :apl
hard to please> am grija de discusii tai caci ai lipsit o vreme si s-au atasat de mine...ce sa fac daca m-ai parasit pt o vreme.....cum am treaba terminata am sa revin cu viteza :melc ..... :scool
te fac pritzesa forumului dau cu voturi in reputatia ta...investitie pe termen lung :sok
Pot sa ma laud? Te-am luaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!! Eu am reusit si performanta asta! Acum ma chinui sa fiu offtopic in propriul topic de offtopicuri ca am inteles ca era o problema ca nu era topicul meu de offtopicuri. Ma ajuti sa facem o suita de offtopicuri?
offtopic
offtopic
offtopic
:noroc
pey ce vrei sa o iau razna cu ontopic-urile :stupid :stupid :stupid
am fost tot timpul criticat ca sunt offtopic...daca si in topicul de offtopic sunt offtopic..... mama-mama ce expert am devenit :pp :apl
Doamne ce noroc si cu treaba asta cu reputatia, ca altfel nu mai stiam cine sunt si ce valoare am. Baga multe voturi, sa spun la toti ca eu este cea mai tare!!! Fara numar, fara numar!
acvariidevis A scris:hard to please A scris:Mah, te mananca limba!!!
![]()
![]()
O sfecliti daca va legati de kokos in postul lui hard to please, eu va previn:apl :apl :apl
hard to please> am grija de discusii tai caci ai lipsit o vreme si s-au atasat de mine...ce sa fac daca m-ai parasit pt o vreme.....cum am treaba terminata am sa revin cu viteza :melc ..... :scool
te fac pritzesa forumului dau cu voturi in reputatia ta...investitie pe termen lung :sok
Pe bune acum, reputatia cuiva nu spune altceva decat ca in ultimele 6 minute pe forum a fost cineva care a admirat un post de-al lui, sau in cazurile cele mai nefericite dar am un feeling ca cele mai frecvente, o poza ( si pozele de care vorbesc nu sunt cu acvarii ). Ar trebui gasita o solutie ca aceste voturi sa reflecte calitatile de acvarist ale fiecaruia, pertinenta sfaturilor si nu cat de simpatic este
si mai ales sa nu se poata vota un user de 100000 de ori de aceeasi persoana.
Pe bune acum, reputatia cuiva nu spune altceva decat ca in ultimele 6 minute pe forum a fost cineva care a admirat un post de-al lui, sau in cazurile cele mai nefericite dar am un feeling ca cele mai frecvente, o poza ( si pozele de care vorbesc nu sunt cu acvarii
). Ar trebui gasita o solutie ca aceste voturi sa reflecte calitatile de acvarist ale fiecaruia, pertinenta sfaturilor si nu cat de simpatic este
tu ai fost te-ai plimbat si acum vi la noi cu reclamatii :apl :apl :apl ce viata mai este si asta? :pp :pp
nu vin cu reclamatii ca eu sunt foarte multumita de reputatia mea . Am venit cu un sfat, mai Florine
. Hai, taxati-ma, ca am avut si eu un concediu prelungit!!!Ofticosilor! :-*
hard to please A scris:Pe bune acum, reputatia cuiva nu spune altceva decat ca in ultimele 6 minute pe forum a fost cineva care a admirat un post de-al lui, sau in cazurile cele mai nefericite dar am un feeling ca cele mai frecvente, o poza ( si pozele de care vorbesc nu sunt cu acvarii
). Ar trebui gasita o solutie ca aceste voturi sa reflecte calitatile de acvarist ale fiecaruia, pertinenta sfaturilor si nu cat de simpatic este
tu ai fost te-ai plimbat si acum vi la noi cu reclamatii :apl :apl :apl ce viata mai este si asta? :pp :pp
Am vrut sa-ti dau un pup dar nu am fost lasata. Cica ca mai bine sa fluier :noroc . Hai noroc! Aaaa , pardon, hai Romania!! La faza cu Romania Cirpian lesina
Si ca sa-ti raspund si la intrebare : o viata super tare!
Roooooooooomania! Roooooooomania!
Sa-mi spuneti cand se termina campionatul, sa nu strig ca fraiera :ang
hard to please A scris:Pe bune acum, reputatia cuiva nu spune altceva decat ca in ultimele 6 minute pe forum a fost cineva care a admirat un post de-al lui, sau in cazurile cele mai nefericite dar am un feeling ca cele mai frecvente, o poza ( si pozele de care vorbesc nu sunt cu acvarii
scriu la licenta cu allexya deci dnd :- :- :-
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Barfe,generalitati, offtopicuri