Re: Barfe,generalitati, offtopicuri

coco A scris:

scriu la licenta cu allexya big_smile deci dnd :-  :-  :-

asta era motivul pt care nu mai vb allexya cu mine pe mess? coco cred ca o sa iti iesi din drepturi baiatule :stupid  :stupid  :pp  :pp  :pp  lol  lol  lol

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

102

ma fac ca  :-  :-  :-  :-

103

Domne l-au arestat pe Danutz... plâng babele in cismigiu

?

104

Danutz ca Danutz...dar l-au umflat și pe clarvăzător....sa vezi ce o sa le mai găsească săpunurile la aia de 2/2 la dus!  lol  lol  lol

105

Eu zic sa ne strangem in fata la DNA sa protestam. Fiecare in mana cu o planta, un peste, ceva de acvariul propriu.   smile

106 Editat de pelly67 (2010-06-23 23:24)

robertino A scris:

Eu zic sa ne strangem in fata la DNA sa protestam. Fiecare in mana cu o planta, un peste, ceva de acvariul propriu.   smile

de ce ?era acvarist Danuzt?  lol  lol  lol....ar fi culmea sa apară Elodia!  lol  lol  lol

107

Da...a rezolvat cazul acvaristului din Mangalia pe care il bantuiau strigoii.  yikes   :stupid
Elodia e ce care l-a infundat! haha smile

108

Dar voi stiti macar ce-a facut Danutz ? Intreb ca eu sincer....habar n-am, acum fara misto si ironii, chiar nu sunt la curent cu stirea, decat ca l-am vazut incatusat si zambind ca prostu la camere.

109

Se zice ca ar fi santajat un primar din nu stiu ce sat. El si cu prezicatorul ar fi cerut 160.000 euro sa nu faca publice niste afaceri ilicite ale primarului respectiv. Cel putin asta e varianta oficiala...deocamdata.

110

Eu zic ca e publicitate chiar de Diaconescu pusă la cale

?

111

Chiar atat sa se injoseasca DNA-ul?  neutral

112

Deci totul pentru rating ....din nou ????!?!!! OK, jos palaria atunci, stie omul sa se vanda !  :sok

113 Editat de robertino (2010-06-24 00:32)

Ar fi prea de tot sa fie tot rating si de data asta. S-ar confirma pentru a mia oara ca traim intr-o tara de cacao

114

mai prea avea o suta de case . 1000 de masini si iahturi. el isi cumpara cate un apartament in fiecare luna. ceva miroase a  :of

115

Nu este publicitate!
A facut multe...! Majoritatea la limita legii sau dincolo de ea! (personal nu am o problema cu ,,fentarea,, acestui stat de 2 lei, atat timp cat nu e vorba de santaj).
Ce ni se arata este doar la suprafata. Printre altele, a dat si o fuga de o zi pana in Jamaica cu putina vreme in urma! Oare de ce...?!
Ca santaja este un fapt cert. A facut si greseala sa calce pe bec incercand sa santajeze cateva multinationale (industria berii, carnii, etc). Politica era f simpla. Nu trebuia decat o emisiune in care sa se puna intrebarea daca nu stiu ce compus al unei firme nu contine cumva vreun aditiv cancerigen. Un subiect aparent banal...! Si apoi solicita bani ca sa opreasca subiectul sau emisiunea.

Aum sa nu ne imaginam ca cineva scrie 7 dosare pt santajul unui primar. Si nici ca este arestat doar pt asta. Cu siguranta lucrurie sunt cu mult mai adanci.
Oricum, e hazliu cum se dau de ceasul mortii pe la antene si realitatea...! In conditiile in care antenele aveau studiourile in spatii ale RAPPS iar pt o mare parte dintre acestea nu plateau chirie...!

Pariem ca urmeaza mana dreapta a lui Vantu si apoi Vantu....?!

http://rahoveanu.wordpress.com/2010/06/22/%C2%AE-dan-diaconescu-victima-sau-actor/

Perfect de acord cu tine!!!!!

kokos A scris:

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

117 Editat de kokos (2010-06-24 13:19)

hard to please A scris:

Perfect de acord cu tine!!!!!

kokos A scris:

:apl  :apl  :apl

caci nu este vb de o manevra mana-n mana ci de o manipulare a situatiilor....a intrat in ele cu buna stiinta si stie exact ce poate fi descoperit despre el......si ce nu...ce poate fi demonstrat si ce nu....etc etc etc

....aruncati o privire pe atitudinea lui la intrare in DNA si comparati cu inatrare lui Gigi Becali de exemplu caci amandoi sunt circari.....DD este relaxat si face jonglerii cu catusele la mana...pe cand GB este cam retinut si socat.....

come on.....

omul baga 29 de zile ......dupa care-i intra milioane de euro in cont si face emisiuni unde el nu zice nimic si aduce numai guralivi si circari pt audienta.....

?

118 Editat de Andi66 (2010-06-24 14:14)

kokos A scris:

caci nu este vb de o manevra mana-n mana ci de o manipulare a situatiilor....a intrat in ele cu buna stiinta si stie exact ce poate fi descoperit despre el......si ce nu...ce poate fi demonstrat si ce nu....etc etc etc

....aruncati o privire pe atitudinea lui la intrare in DNA si comparati cu inatrare lui Gigi Becali de exemplu caci amandoi sunt circari.....DD este relaxat si face jonglerii cu catusele la mana...pe cand GB este cam retinut si socat.....

come on.....

omul baga 29 de zile ......dupa care-i intra milioane de euro in cont si face emisiuni unde el nu zice nimic si aduce numai guralivi si circari pt audienta.....

Sunt de aceeasi parere....omu' stie foarte bine ce face, OTV este de tot rahatu' dar foarte comercial si prostu' stie sa faca bani. Chiar ieri vorbeam cu cineva si la fel mi-a venit in minte imaginea lui Gigi incatusat, socant de asemanatoare cu situatia lui Dan.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

119

De ce tot mergeti pe teoria conspiratiei...?!
Poate ca lucrurile se misca intr-o directie buna! O sa vedem ce urmeaza, dar eu sunt convins ca nu prea este joaca!

Ciprian, ma dezamagesti.....Tu nu vezi ca DD are chef de glume? Pai asa se comporta unnul care va fi luat la puricat? Mai ales ca nu e chiar usa de biserica. Totul e foarte bine calculat. Come onnnnnnnnnnn....

Si ma repet, dar ma fortezi :stupid  :stupid  :stupid  :stupid
Stiu...pt asta o sa imi faci in ciuda cu muntele VT!!!

ciprian01 A scris:

De ce tot mergeti pe teoria conspiratiei...?!
Poate ca lucrurile se misca intr-o directie buna! O sa vedem ce urmeaza, dar eu sunt convins ca nu prea este joaca!

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...