121

Re: Barfe,generalitati, offtopicuri

Eu chiar vorbesc serios!
Nu confunda ce exprima fata lui cu ce se intampla in realitate.
O sa vedem in timp...!

E tampit dar nu pot fi toti ca el si discutam totusi de niste institutii...! Bune sau rele, toate au o limita!

122

ciprian01 A scris:

discutam totusi de niste institutii...! Bune sau rele, toate au o limita!

lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol

cati arestati sunt cu adevarat??????????? au o limita numai caci este situata foarte-foarte-foarte departe......

azi?!?! cum crezi ca un parlit din primara avut tupeu sa-l dea in gat si multinationalele, persoanele cu adevarata influenta nu au avut sange...si neica-nimeni asta da...... care culmea nici el nu este usa de biserica.....si tb sa fie luat si el pentru dare de mita, caci 30000 ia cam dat.....cusuta cu ata alb-rosie....hai dinamo  :-O  :-O  :-O

?

123 Editat de kokos (2010-06-24 23:11)

sti ce ma oftic eu??? maxim !!!! ca adminul a inchis topicul care-mi era dedicat de Exotic cu critici......frate pusese omul pret pe capul meu de ma simteam Al Capone...si mi-a retezat adminu visul sa ajung la nu stiu cate sute poate mii de critici.....chemati-va vecinii, prietenii si rudele..... caci totul este senzational :pp  :pp  :pp  :pp  :pp  :pp

?

124

kokos A scris:
ciprian01 A scris:

cati arestati sunt cu adevarat??????????? au o limita numai caci este situata foarte-foarte-foarte departe......

azi?!?! cum crezi ca un parlit din primara avut tupeu sa-l dea in gat si multinationalele, persoanele cu adevarata influenta nu au avut sange...si neica-nimeni asta da...... care culmea nici el nu este usa de biserica.....si tb sa fie luat si el pentru dare de mita, caci 30000 ia cam dat.....cusuta cu ata alb-rosie....hai dinamo  :-O  :-O  :-O

Din cate stiu eu, partea cu primarul este doar un motiv ,,subtire,,! Dosarul are 7 volume....!
Hai sa asteptam sa vedem ce se intampla...!

Hai Steaua!

Cu riscul de a te incapatana sa tii data de 2 iulie pentru munte pentru treaba asta, te contrazic. Nu pica Diaconescu chiar asa. Totul este bine gandit  smile

ciprian01 A scris:
kokos A scris:
ciprian01 A scris:

Din cate stiu eu, partea cu primarul este doar un motiv ,,subtire,,! Dosarul are 7 volume....!
Hai sa asteptam sa vedem ce se intampla...!

Hai Steaua!

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

126

mai vedem....! smile
iti dai seama ca dupa ce se va confirma ceea ce cred eu, o sa deschid un topic in care sa fac stou de voi!?

127

partea misto este ca pentru moment noi facem stou de tine  :pp  :pp  :pp

?

128 Editat de ciprian01 (2010-06-25 12:29)

...norocul meu ca numai pt moment...!
si al vostru pt ca exista ,,momentul,, de care va puteti bucura! smile

129

^:)^  ^:)^  ^:)^  ^:)^

ti-am dat un punct pt raspuns

?

130

LOL!
Multam' fain!

Nu poyti sa faci asa ceva, nu vezi ca m-a depasit? Fraternizezi cu dusmanul? lol

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

132

Orice efort in a te depasi ar fi inutil!
Prefer sa imi canalizez energia in alta directie! smile

133 Editat de kokos (2010-06-25 20:06)

hard to please A scris:

Nu poyti sa faci asa ceva, nu vezi ca m-a depasit? Fraternizezi cu dusmanul? lol

chiar si dusmanului trebuie sa-i aratam respect......  :scool  :scool  :scool  cool  cool  cool

?

134

ciprian daca-l depasesti si pe al doilea pe ce loc esti?........ lol  lol  lol

?

135

eu si daca alerg singur ies cel mult pe locul 2...!

136

ciprian01 A scris:

Smart boy

?

137

baieti nu vreti sa va pastrati si pentru berea de la munte?  lol

nu profitati de naivitatea incepatorilor pentru ca si voi ati fost ca noi.    http://profile.imageshack.us/user/ignatcostel41/

138

Pey, eu nu vin! Plus ca am un partener destept cu, la naiba, care nu mi-ar ajunge nici 1 luna de contraziceri pertinente nonstop.....we are old friends.... wink

?

139

Lume-lume!!!! Cine are nr lui Exotic sa mi-l trimită pe PM ca vreau săptămâna viitoare sa-l sun sa-mi cer scuze si sa-l aduc înapoi pe forum ..... e de-al nostru ce naiba.... jur ca-mi lipsesc mesajele lui.... eu un băiat de mare anvergura, dar cam imprastiat si repezit......eu unul vreau sa-i vad mesajele din nou.....

?

140 Editat de ciprian01 (2010-06-25 23:55)

kokos A scris:
ciprian01 A scris:

Smart boy

Doar ohihnit...! smile
Si mie imi lipseste eXotic!
Desi ma simteam mai confortabil...! Mai mai sa o rapeasca pe hard to please! smile