141 Editat de merlin21 (2010-06-26 00:00)

Re: Barfe,generalitati, offtopicuri

citind topicul celalt.. care a fost inchis..
mai kokos.. ce s-a intamplat cu noi? pe cuvantul meu daca mai suntem aia rai.. am imbatranit.. generatiile noi vin din urma puternic..
poate chiar prea puternic..
si eu sustin aducerea lui exotic inapoi... vorbeam cu cineva zilele trecute despre forum.. si ce ma intreaba.. "mai umbla exotic pe la donatii?"  tongue

Stau de 4 zile cu un anunt la donatii. Daca era eXotic acum pestii erau dati de mult. Si cred ca e suparat rau ca nici pe mess nu mi-a mai scris. Ar fi putut sa mi-i ceara in privat...Kokos, zau, adu baiatul inapoi, ca era de-al nostru....Avea farmecul lui.. sad

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

143 Editat de ciprian01 (2010-06-26 02:48)

.

ce pesti ai? dar ce mai conteza ii vreau eu, insa trebuie sa ii aduci la mine acasa ca nu ma deplasez si te mai rog daca vrei sa ii primesc sa imi aduci un acvariu in care sa ii tin si mancare pt. urmatoarele 3 luni, a si era sa uit kokos poate imi donezi si tu cateva plante sa am si eu acvariul complet  :noroc  :noroc  :noroc  si pt ciprian vezi ca am un acvariu de vanzare plantat si cu pesti  :pp  :pp  :pp  :pp

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

145

pai acum ce faci? conform pozei, se vor bate exotic cu kokos pt.... (mai bine tac) ca are o gura mare...!
si altul o sa sufere...! smile

146

merlin21 A scris:

mai kokos.. ce s-a intamplat cu noi? pe cuvantul meu daca mai suntem aia rai.. am imbatranit.. generatiile noi vin din urma puternic..
poate chiar prea puternic..
tongue

:scry  :scry  :scry

ce naiba sa mai zic.....am imbatranit....daaaaaaarrrrrrrrrr eu cred un lucru!!!!! noi fiind mai titrati stim cu exacitate ce putem si atunci nu mai filozofam atat pentru a ne demonstra capacitatiile.....  :scool  :scool  :scool  sper ca ti-a placut asta  :sevil  :sevil  :sevil

?

147

acvariidevis A scris:

ce pesti ai? dar ce mai conteza ii vreau eu, insa trebuie sa ii aduci la mine acasa ca nu ma deplasez si te mai rog daca vrei sa ii primesc sa imi aduci un acvariu in care sa ii tin si mancare pt. urmatoarele 3 luni, a si era sa uit kokos poate imi donezi si tu cateva plante sa am si eu acvariul complet  :noroc  :noroc  :noroc  si pt ciprian vezi ca am un acvariu de vanzare plantat si cu pesti  :pp  :pp  :pp  :pp

mey bagabontule...... :hug  :hug  :hug

ma bucur tare ca nu mi-ai fotografiat patul ca ma trezeam cu exotic langa mine  :pp  :stupid  :stupid  :stupid .....

pestii aia a/n sunt rezervati pentru hard to please..... :fp  :fp  :fp

?

148 Editat de kokos (2010-06-26 11:16)

ciprian01 A scris:

pai acum ce faci? conform pozei, se vor bate exotic cu kokos pt.... (mai bine tac) ca are o gura mare...!

:stupid  :stupid  :stupid  :stupid  :stupid  :stupid  :stupid

nu vezi ca Exotic este spectator?!?!?!?!?!?!?!?  mad  mad  mad

as putea spune cine este femela..... :sbr  :sbr  :sbr ..... dar e paparatzu asta de admin pe faza..... :scool  :scool  :scool

sa-mi aduci un miel caci se pare ca sunt nasul tau de nickname :noroc  :noroc  :noroc

?

lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol geniala poza, esti de coma!!!!

acvariidevis A scris:

150

hard to please A scris:

lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol geniala poza, esti de coma!!!!

acvariidevis A scris:

lol  lol  lol  lol
da-da-da...dar tu apari in ea........  lol  lol  lol

?

151

mie mi s-a facut brusc, jur ca nu stiu de ce, pofta sa vizitez o tara de vis: ELVETIA.....  :-  :-  :-

?

152

kokos A scris:
ciprian01 A scris:

:stupid  :stupid  :stupid  :stupid  :stupid  :stupid  :stupid

nu vezi ca Exotic este spectator?!?!?!?!?!?!?!?  mad  mad  mad

as putea spune cine este femela..... :sbr  :sbr  :sbr ..... dar e paparatzu asta de admin pe faza..... :scool  :scool  :scool

sa-mi aduci un miel caci se pare ca sunt nasul tau de nickname :noroc  :noroc  :noroc

Hai la munte si poate o sa gasim unul...mai spre oaie deja....!:)

153

ciprian> am trecut de momentul in care putea sa ma rup si sa plec oriunde, oricand etcetcetce acum am responsabilitati complexe familie, copil, firme etcetcetc

uite iti arat ce ma retine cel mai mult sa plec de acasa ...weekendurile sunt arestat de o frumusete.......cam terorista...aici poate sa confirme si Florin ca-s buni prieteni

?

154

Phtiu...ce cizme trendy are gagica asta!! :s)  sa`ti traiasca kokos, e o dulceata de copil

Etiamsi omnes, sed non ego.

155 Editat de ciprian01 (2010-06-26 18:59)

Sa iti traiasca! Foarte draguta!
Te inteleg!

Si la mine, cand ii am in ,,dotare,, este destul de complicat sa dispar...! Dar acum sunt plecati pt o luna la mama soacra (Dumnezeu sa o ierte, raposata, ca traieste inca...!) si profit si eu cat pot!

156

sa iti traiasca si sa fi si tu sanatos sa poti sai oferi tot ce are nevoie si isi doreste aceste finte sunt cea mai mare realizare a fiecarei famili

nu profitati de naivitatea incepatorilor pentru ca si voi ati fost ca noi.    http://profile.imageshack.us/user/ignatcostel41/

kokos A scris:

ciprian> am trecut de momentul in care putea sa ma rup si sa plec oriunde, oricand etcetcetce acum am responsabilitati complexe familie, copil, firme etcetcetc

uite iti arat ce ma retine cel mai mult sa plec de acasa ...weekendurile sunt arestat de o frumusete.......cam terorista...aici poate sa confirme si Florin ca-s buni prieteni

Numai eu stiu prin ce trec in fiecare vineri cand ajung la kokos, cat sunt de terorizat, dar nu din partea fetitei ci din partea lui big_smile  big_smile  big_smile . cat despre fetita, poza nu poate exprima prea multe fata de cum este in realitate, va spun eu, o scumpete de fetita. Kokos este un norocos cu un asemenea copil. Eu cred ca oricat de suparat ar veni de la munca nu are alta sansa decat sa lase supararile la poarta atunci cand in zambeste Alesia.

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

Kokos, stai cumva in Paradisul Verde? Andu (porcul din avatar) s-a jucat cu o Alessia care seamana tare mult cu fetita ta. Poate e doar o coincodenta

ciprian01 A scris:

Sa iti traiasca! Foarte draguta!
Te inteleg!

Si la mine, cand ii am in ,,dotare,, este destul de complicat sa dispar...! Dar acum sunt plecati pt o luna la mama soacra (Dumnezeu sa o ierte, raposata, ca traieste inca...!) si profit si eu cat pot!

Ciprian, e ceva ce nu-mi e foarte clar...pt ce ar trebui sa o ierte Dzeu pe biata soacra? Pt ca traieste inca? Lolllllllllllllllllllll Iar te-am prins intr-un moment rar de sinceritate lol  lol  lol

160

hard to please A scris:

Kokos, stai cumva in Paradisul Verde? Andu (porcul din avatar) s-a jucat cu o Alessia care seamana tare mult cu fetita ta. Poate e doar o coincodenta

wink nu stau in paradisul verde.....ci de partea cealaltă a Bucurestiului ....

?