Re: acvariul meu
.....Paul tata, devii milionar asa
Allexia...fata lui tata...Doamne ajuta! :sok
:smoke :frogp :melc
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 34 35 36 37 38 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
.....Paul tata, devii milionar asa
Allexia...fata lui tata...Doamne ajuta! :sok
:smoke :frogp :melc
Paul cu cat zici ca vinzi 10 poturi de glosso?
Pui bonus si 2 melci de substrat care nu stau in substrat ,sa-i redenumim,melci de substrat calatori... :melc :noroc
Narcis după ce o creste sa vezi ca dau cu snopul.....nu cu potu'
câte :melc :melc :melc :melc :melc cadou! :noroc
Doamne ajuta! Si acu fara misto,cum merge? cat de repede se intinde covorul?Ai marit nr de h la al doilea tub? Si pe la ce ora incepe perlarea?
Doamne ajuta! Si acu fara misto,cum merge? cat de repede se intinde covorul?Ai marit nr de h la al doilea tub?
Si pe la ce ora incepe perlarea?
Narcis....merge! probabil este in perioada de maturare a "ingroparii", am urma de plante noi de jur imprejurul fiecarei plante plantate anterior. Corry ma supara ca acum mancarea cade printre plante si se baga sa o gaseasca si uite asa mai gasesc cate o planta la suprafata, dar cu rabdare reparam beleaua. Lumina am bagat-o de la 08.00-11.00 si de la 18.00-21.00 ca aport suplimentar la vechiul tub. Una peste alta sunt multumit de schimbare si de noul aspect insa gandul tot la ala de 240 imi sta .....
Io zic sa te bagi! Se merita!
Iti dai seama ce poti sa "inghesui "acolo? :noroc Zic ca ti-ai facut destul "stagiul" pe ala micu....spui si tu ca ti-a ramas mic si te crede nevasta! Daca pui pe langa el si un parfumel.....cu tot cu gel si lapte de corp...zic ca te scoti....apoi acvariul cel mare tot pentru feelingul ei il faci,fengshui,etc...
Da, da ușor de zis! Biata de ea ,are toate lucrurile în 2 sertare și un sifonier
, iar ale mele sunt în tot apartamentul, pe toți pereții,mesele,etc
Cred ca va trebui sa-i iau o damigeana de parfumel....
Da, da ușor de zis! Biata de ea ,are toate lucrurile în 2 sertare și un sifonier
![]()
![]()
, iar ale mele sunt în tot apartamentul, pe toți pereții,mesele,etc
Cred ca va trebui sa-i iau o damigeana de parfumel....
In ceea ce ai spus ma vad si eu pe mine... si eu ar trebui sa fac rost de o damigeana... poate chiar de un butoi de 250l (ca atat are si acvariul)
:smoke
care este cea mai rapida metoda , și acceptabila desigur pentru a scăpa de asa ceva?
:smoke
si eu am patit..poate e din cauza mancarii in exces?!
Injectare directa de apa oxigenata asupra portiunii respective!
Sau...foarfeca...!
dar care e cauza ca si eu sunt curios ?!:fo
am si eu asa ceva am inteles ca ar fi din cauza luminii dar nu bag mana in foc. foarfeca mi-a fost aliat de nadejde
Paul ,apare la un dezechilibru din relatia lumina/CO2/nutrienti...Probabil a afectat un pic si cresterea de lumina,faptul ca nu ai reusit sa ti pasul cu CO2-ul pe masura luminii,si probabil un surplus de P,unde se mai adauga ca ai umblat in substrat in cantitate mai mare ,s-au eliberat nutrienti rapid,si ai deranjat si coloniile.Ridica usor dozarea de N si Fe si redu timpul de iluminare cu 20% o saptamana,CO2-ul se va acumula mai bine,si va intampina mai bine masa de nutrienti,ziua mai scurta va face ca plantele de la nivel superior sa lucreze mai intens inpreuna cu CO2ul astfel alba va da inapoi ...si totuul va fi ok :sok Ah,daca vrei poti injecta cu seringa EasyCarbo directpe frunzele cu pricina,vor muri rapid.Desi nu cred ca merita...
Welcome in my world,don`t worry,algae are our enemy but it is satisfying to fight with them!
Mama lor de alge....abia reușisem sa aduc în parametrii lumina pentru gazonul din fata! Probabil cu involuția algelor vor da înapoi și plantele abia puse din gazon.
Încă o treaba buna...îmi mai rămăsese câteva fire de glosso și am lăsat-o în plutire pe marginea acvariului(chiar sub neon la cca.2 cm), iar acum s-a dezvoltat de toata frumusețea și creste în continuare....iar surpriza cea mai mare este ca a inflorit!!!
foarte tare frate ^:)^
scuze-am citit undeva miscarea apei^proliferarea algelor
scuze-am citit undeva miscarea apei^proliferarea algelor
Se mișcă relativ puțin, este doar o ușoară vălurire pentru schimbul necesar de gaze. Încerc pe cât posibil sa nu elimin aiurea CO2 din acvariu și asa insuficient!
Esti tare Paul.Iarasi neai uimit cu plantele tale. :acv
Plantele sunt luate de la Cosmin(dacă nu ma înșel, din SV), eu accidental le-am lăsat acolo, nici nu știam dacă vor merge sau nu, însa surpriza a fost și mai mare când am găsit florile...2 buc.
Na ca acum esti si...florareasa! :apl
Stai linistit,plantele vor fi pe pozitie.
@imi : da curentii mari ajuta la ploriferarea BBAului
Pagini « 1 … 34 35 36 37 38 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu