121

Re: Buna ziua tuturor

lup cosmin A scris:

Bravo allexya! Te-ai depasit prin perseverenta! Ai rabdare 2 luni si vei avea un acvariu superb. :apl  :apl  :apl

iti multumesc mult  smile o sa mai pun poze ocazional sa vedeti cum se dezvolta tongue

nu mai am rabdare cu moss-ul asta, doamne incet mai creste  lol

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

122

frumos acvariu sa fi mandra de ceace ai realizat pentru ca ai depasit multi barbati prin acvaristica pe care ai facuto suces si ape limpezi. cu respect

nu profitati de naivitatea incepatorilor pentru ca si voi ati fost ca noi.    http://profile.imageshack.us/user/ignatcostel41/

123

Arata suuuuper!

Felicitari sincere!

Acum sunt curioasa, dupa ce vor creste plantele.... ce vei mai face? smile

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

124

Ceva frumos  :apl
Ai schimbat ceva, ceva si rezultatul este la superlativ. Mie imi place mult  :sok
Despre pesti as vrea sa-ti zic ceva, dar alta data ca sa nu stric momentul  :sok
Ape limpezi si multa bafta !!!  :noroc

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

125

Lucia A scris:

Arata suuuuper!

Felicitari sincere!

Acum sunt curioasa, dupa ce vor creste plantele.... ce vei mai face? smile

Multumesc mult de tot! Ma bucur ca iti place  :-* recunosc ca abia astept sa creasca sa le organizez pe tufisuri tongue

Andi66 A scris:

Ceva frumos  :apl
Ai schimbat ceva, ceva si rezultatul este la superlativ. Mie imi place mult  :sok
Despre pesti as vrea sa-ti zic ceva, dar alta data ca sa nu stric momentul  :sok
Ape limpezi si multa bafta !!!  :noroc

Andi, partea cu pestii este tabu  lol  lol stiu deja ce vei spune dar stai linistit wink astazi se vor rezolva problemele  :fbr  mai am un acvariu mai maricel care este in formare, ori mai mut acolo, ori renunt la idee si la unii pestisori tongue orice ar fi, astazi se decide tongue

Take it from me
Under the sea....

Felicitari!!! Diferenta este colosala , se vede ca ai muncit si ti-ai dat tot interesul! Arata foarte bine. As vrea sa vedem niste poze si cu plantutele crescute. Anyway, keep going! Good work! wink

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

127

Multumesc mult  :sbr  :sbr n-ar fi iesit asa fara ajutorul unor persoane care si-au dat interesul cu mine tongue este si meritul lor, poate mai mult ca al meu tongue
Sper ca intr-o luna doua sa pot posta poze cu plantutele dezvoltate big_smile sincer abia astept big_smile

Take it from me
Under the sea....

128 Editat de Andi66 (2010-06-28 19:02)

allexya A scris:

Andi, partea cu pestii este tabu  lol  lol stiu deja ce vei spune dar stai linistit wink astazi se vor rezolva problemele  :fbr  mai am un acvariu mai maricel care este in formare, ori mai mut acolo, ori renunt la idee si la unii pestisori tongue orice ar fi, astazi se decide tongue

Sper sa nu te fi suparat. Imi place ca te-ai prins la ce ma refeream  :ang ...oricum arata bine si asa, este doar o problema de marimea spatiului.  :acv

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

129

Nu m-am suparat deloc big_smile trebuia cineva sa faca si remarca asta tongue nu e spatiu pentru toti, sunt fff multi, se rezolva wink
Arata super scalarii, ii iubesc asa mult, de as avea 100l in plus ce bine ar fi  :pls

Take it from me
Under the sea....

130 Editat de Andi66 (2010-06-28 19:07)

allexya A scris:

Nu m-am suparat deloc big_smile trebuia cineva sa faca si remarca asta tongue nu e spatiu pentru toti, sunt fff multi, se rezolva wink
Arata super scalarii, ii iubesc asa mult, de as avea 100l in plus ce bine ar fi  :pls

Despre ei era vorba.... :bf  :crap  :of , mi sa parut ca ai zis deja ca ai ceva mai mare, cand este ciclat banuiesc ca nu e o problema sa-i muti...

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

131

Stii deja parerea mea. O evolutie foarte frumoasa. Si noi abia asteptam sa vedem ce`ti trece prin cap, cand vei avea cum sa lucrezi cu "boscheti". Un acvariu pe masura stapanei :sok

Etiamsi omnes, sed non ego.

132

Cezara A scris:

Stii deja parerea mea. O evolutie foarte frumoasa. Si noi abia asteptam sa vedem ce`ti trece prin cap, cand vei avea cum sa lucrezi cu "boscheti". Un acvariu pe masura stapanei :sok

Esti prea draguta  :-*  :-* mersi mult, promit sa va arat o adevarata opera de arta cand se va termina dezvoltarea big_smile
Desigur, abia astept sa iti vad acvariul cu frumusetile colorate in el  big_smile

Take it from me
Under the sea....

133

Shht...nu ma da de gol. Eu inca il mai pandesc. As vrea sa il arat cand va fi cat de cat decent. Acum arata cam sifonat. :fbr

Etiamsi omnes, sed non ego.

134

Cezara A scris:

Shht...nu ma da de gol. Eu inca il mai pandesc. As vrea sa il arat cand va fi cat de cat decent. Acum arata cam sifonat. :fbr

we're waiting  :smoke patiently big_smile

Take it from me
Under the sea....

135

Sa va arat o chestie draguta  :flove
Este cu flash ca sa se vada ok, este tocmai in fundul acvariului, zoom-ul la macro nu ma ajuta si nu se vedea nimic fara.

Take it from me
Under the sea....

136

Admirati-l pe cel ce cred ca va primi bilet de plecare cat mai curand datorita comportamentului maniaco-agresiv pe care il manifesta in relatiile cu ceilalti pesti.
In ciuda frumusetii lui, he's got to go. Cam ca la oameni nu? tongue

Take it from me
Under the sea....

137

Si acesta este febletea mea, mandria si orgoliul meu  :flove  :flove care a avut o aripioara si coada sfartecata de Monsieur Joker de mai sus.

Take it from me
Under the sea....

138

Foarte frumos!  :sok Scalarul este deosebit!  :apl Ce planta iți da boboc?  :sok
Bravo!

139

Planta este barclaya longifolia. abia astept sa se deschida big_smile
Ma bucur ca iti place mustaciosul meu  :fbr sunt tare mandra de el.

Take it from me
Under the sea....

140

nu vreau sa imi asum toate meritele pentru barclaya, am primit-o si de la cineva care avea super conditii pentru ea, mai facuse boboci, la mine doar s-a adaptat tongue
Gaina este foarte misto, pacat ca locul ei e la Balaceanca. si-a omorat consoarta, terorireaza orice ii iese in cale si se vede regele acvariului. Adica imi ia locul  lol numai eu am dreptul sa terorirez lighioanele  lol Scalari mi-am dorit de cand ma stiu tongue voiam si eu.. unul macar. dar gaina are chef sa dea din pinteni (stiu ca doar cocosii fac asta dar gaina mea e mutanta big_smile )

Take it from me
Under the sea....