Subiect: Buna
Bine v-am gasit. Un prieten mi-a recomandat acest site. Dati-mi putin timp ca sa ma pot orienta/trezi si am sa va spun cate ceva despre mine.
Sunt bucuresteanca, nascuta si crescuta in Bucuresti, dar la 19 ani (1992) m-a apucat "nebunia" :-O si am decis: plec din tara. Nu stiu nici acum "de ce", dar cand mi se pune pata, acolo ramane . Am fost la interviu, si-n 3 zile am avut raspunsul: peste X timp sunt actele gata, fa-ti pasaport, ne vedem la Otopeni
.
Am un "balaur" de aproape 7 ani care ma dispera si am inceput cu un acvariu de 50 de l.
In scurt timp, am ajuns la 5 acvarii (stiu, sunt normala dar ma tratez!), o "cresa" unde sunt alevinii de 120 de l., alta "cresa" de 20 de l. tot pentru alevini, un cub "nanno" pentru creveti si...ultima mea ambitie (sper :- !), sa reusesc sa cresc puii de Betta Splendens care au doua zile si mi-e o frica de mor. Norocul incepatorului cum se spune, dar....macar unul, unul, as vrea sa-l salvez.
In rest, am guppy toti cumparati de la crescatori, nu-s amestecati. Fiecare specie/rasa in acvariul lor, corydoras, neon roz, barbus titteya, ancyntrus, un plecostomus :-O si cam atat.
Apropo, bine v-am gasit si sper, chiar va rog di suflet, sa-mi iertati greselile, sa ma ajutati/corectati cand este vorba de denumiri, etc. fiindca tot ceea ce stiu, tot ceea ce am invatat, tot ce-am gresit, le-am invatat in limba italiana si fiind plecata de 19 ani, mi-e cam greu sa ma exprim si sa ma fac inteleasa.
Ioana
http://www.aibetta.it/