221 Editat de Andi66 (2010-07-03 13:21)

Re: Barfe,generalitati, offtopicuri

hard to please A scris:

Ciprian, ma dezamagesti.....Tu nu vezi ca DD are chef de glume? Pai asa se comporta unnul care va fi luat la puricat? Mai ales ca nu e chiar usa de biserica. Totul e foarte bine calculat. Come onnnnnnnnnnn....

Si ma repet, dar ma fortezi :stupid  :stupid  :stupid  :stupid
Stiu...pt asta o sa imi faci in ciuda cu muntele VT!!!

ciprian01 A scris:

De ce tot mergeti pe teoria conspiratiei...?!
Poate ca lucrurile se misca intr-o directie buna! O sa vedem ce urmeaza, dar eu sunt convins ca nu prea este joaca!

Dezvăluire făcută de către celebrul procuror Alexandru Lele:
adevăratul patron al OTV nu este Dan Diaconescu, ci un fost puşcăriaş pentru contrabandă cu petrol, evadat prin Vama Borş din Bihor (vamă al cărei şef, la vremea respectivă, era actualul ministru de Interne, Vasile Blaga) şi odraslă de fost prefect!
Dan Diaconescu, imediat după alegerile prezidenţiale, a schimbat acţionariatul la OTV în modul următor: 80% Adrian Tarău-jr., 15 % "alţii", "senzaţionalul" DD rămînînd cu un procent absolut nesemnificativ, de doar 5% din "televiziunea poporului". Cel care l-a arestat, în 2001, pe Tarău-jr este chiar procurorul Lele, iar acest lucru l-a costat demiterea din Procuratură şi întocmirea unui Dosar Penal, la ordinul lui Adrian Năstase (dosarul trebuia finalizat, la ordin, cu aruncarea în puşcărie a procurorului, dar Cristian Panait, cel desemnat să se ocupe de "problemă" a ales să se sinucidă decît să-şi condamne colegul nevinovat - n.r.).

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

222

Hardtoplease wow-wow-wow ce nick ai!?!?!?ţi se potriveste

?

223

Este ? :smoke

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

224

andi> ce mare politician esti....eu zic ca pastram tema la nivel de caterinca si sa nu intram in teme politice ca ne cearta adminul de nu ne vedem.......  :-  :-  :-

?

Mah! Care mi-a pus nick-ul asta si de ce? Sa spuna repede sa rezolvam problema. O sa cer daune morale  lol

...greu cu pestii, dar mai greu cu oamenii...

226 Editat de Andi66 (2010-07-02 13:37)

andi> ce mare politician esti....eu zic ca pastram tema la nivel de caterinca si sa nu intram in teme politice ca ne cearta adminul de nu ne vedem.......

De acord cu tine, nici nu m-am gandit sa fac politica. S-a discutat pe tema.....intamplator am primit un mail cu amanuntele si m-am gandit sa le impartasesc cu voi mai ales ca ne-am dat cu presupusul fiecare despre DD (inclusiv eu). Poate fi o varianta....nu bag mana in foc ca este si adevarata, asa ca iti dau dreptate sa "pastram tema la nivel de caterinca"...... :noroc

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

227

hard to please A scris:

Mah! Care mi-a pus nick-ul asta si de ce? Sa spuna repede sa rezolvam problema. O sa cer daune morale  lol

Face to face...ca intre barbati  lol  nu te lasa..... :noroc

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

228

hard to please A scris:

EU si cu "nu spun" ...... pt ca tinem la tine ca la spinul din spate  :pp  :pp  :pp

?

229

la cine te asteptai....vrei sa mi se duca reputatia drecu'  :stupid

bad boy, bad boy, what u gonne do.....

?

sad si eu care credeam ca iti sunt draga. Macar putin acolo.... :fo

Asta e, o sa mi-l asum si o sa incerc sa nu va dezamagesc lol  lol  lol

kokos A scris:
hard to please A scris:

EU si cu "nu spun" ...... pt ca tinem la tine ca la spinul din spate  :pp  :pp  :pp

231

:sok

232

Exotic is back! frate unde ai umblat ca ne-a fost dor de tine...... sa nu mai lipsesti asa.... niciodată.... nu te mai supara pe noi ca suntem si noi nişte bagabonti.. lol

?

Exotic!!!!!!!!!!
Mah, care i-ati dat minus 5?????!!!
Nici nu veni bine si incepurati?
Te pupam eXotic!!!

eXotic A scris:

:sok

234 Editat de kokos (2010-07-02 17:59)

eu i-am dat cu plus ca a revenit...deci acum poti si tu sa fi blanda cu mine....na'...nu mai sunt vinovat de nimic si nici a/n nu mai trebuie sa-ti dau   (:|  (:| (:|

?

Exotic forumul fara tine este ca nationala fara Hagi, bine ai revenit :noroc  :noroc  :noroc

Lucrul important este acesta: Sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai pentru ce ai putea sa devii.

236 Editat de Andi66 (2010-07-03 13:22)

V-am zis eu ca se intoarce ?....."I'll be back"....si sa te ti acum
Fara exotic lumea nu mai e aceeasi.... :smoke

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

Sa te tii se scrie cu 2 "i" tongue
Spin in spate big_smile

Andi66 A scris:

238

Andi66 A scris:

:noroc   lol   lol   :hug   lol   lol   :noroc

Unfortunetaly ,most of the times,The ignorants stand out more than the wise

239

mey care l-a suprat iarasi pe exotic  mad???  ...ca iara s-a dat la fund  :-    :ang

:bf  :bf  :bf     unde-i omul?

?

240

kokos A scris:

mey care l-a suprat iarasi pe exotic  mad???  ...ca iara s-a dat la fund  :-    :ang

:bf  :bf  :bf     unde-i omul?

La Madrid,sarbatoreste cu Spania