Re: Am o intrebare !
Am postat cam in acelasi timp si nu am apucat sa vad:ii sta bine asa Pacaliciul !! :apl
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Am o intrebare !
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Am postat cam in acelasi timp si nu am apucat sa vad:ii sta bine asa Pacaliciul !! :apl
sustin ce a zis maya !
nu vreau sa se mai stie ce am vorbit aici !
adica sa se stearga topicul !
Gata mai ai reusit...esti PACALICI ^:)^
Jignirile la adresa unui user mai ales din partea unui administrator nu cred ca-si au rostul,sincer "coco" puteai sa-l faci cum iti venea la gura pe Pm,nu in public,te cred ca poate te enerveaza,eu nu-l cunosc pe acest "pacalici" dar nu cred ca este frumos sa ne jignim intre noi,nici macar prin Pm,ma repet poate ca atat de tare te-a enervat de nu te-ai mai putut abtine
Daca-mi permiti iti dau un sfat:Inchide topicul asta si gata
Hai "URA"
nu consider ''pacalici'' un cuvant jignitor/ofensator
PĂCĂLÍCI, păcălici, s.m. Persoană care are obiceiul să păcălească, să facă farse. ♦ Numele unui joc de copii care se joacă cu un set de cărți de joc speciale, în care pierde cel care rămâne cu singura carte fără pereche. – Păcăli + suf. -ici.
Sursa: DEX '98
Gata mai ai reusit...esti PACALICI ^:)^
fiecare isi are titlurile lui !
mie imi convine :sok :sok
la urma urmei ,vroiam sa imi pot edita mesajele ca asa,daca scriam gresit nu mai puteam sa le editez si postam de doua ori !
maya A scris:Jignirile la adresa unui user mai ales din partea unui administrator nu cred ca-si au rostul,sincer "coco" puteai sa-l faci cum iti venea la gura pe Pm,nu in public,te cred ca poate te enerveaza,eu nu-l cunosc pe acest "pacalici" dar nu cred ca este frumos sa ne jignim intre noi,nici macar prin Pm,ma repet poate ca atat de tare te-a enervat de nu te-ai mai putut abtine
Daca-mi permiti iti dau un sfat:Inchide topicul asta si gata
Hai "URA"nu consider ''pacalici'' un cuvant jignitor/ofensator
PĂCĂLÍCI, păcălici, s.m. Persoană care are obiceiul să păcălească, să facă farse. ♦ Numele unui joc de copii care se joacă cu un set de cărți de joc speciale, în care pierde cel care rămâne cu singura carte fără pereche. – Păcăli + suf. -ici.
Sursa: DEX '98
nici eu nu l-am luat ca un cuvant jignitor ! mersi coco !
Cand m-am referit ca l-ai jignit am citit bine ceea ce ai scris si eu unul asta am inteles ca te-a enervat nu pacalit cu ceva de l-ai facut "pacalici"
Si hai ca nu vreau sa intru in polemici mai ales cand nu este vorba de persoana mea
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Am o intrebare !