Re: Barfe,generalitati, offtopicuri
Ciprian, ma dezamagesti.....Tu nu vezi ca DD are chef de glume? Pai asa se comporta unnul care va fi luat la puricat? Mai ales ca nu e chiar usa de biserica. Totul e foarte bine calculat. Come onnnnnnnnnnn....
Si ma repet, dar ma fortezi :stupid :stupid :stupid :stupid
Stiu...pt asta o sa imi faci in ciuda cu muntele VT!!!ciprian01 A scris:De ce tot mergeti pe teoria conspiratiei...?!
Poate ca lucrurile se misca intr-o directie buna! O sa vedem ce urmeaza, dar eu sunt convins ca nu prea este joaca!
Dezvăluire făcută de către celebrul procuror Alexandru Lele:
adevăratul patron al OTV nu este Dan Diaconescu, ci un fost puşcăriaş pentru contrabandă cu petrol, evadat prin Vama Borş din Bihor (vamă al cărei şef, la vremea respectivă, era actualul ministru de Interne, Vasile Blaga) şi odraslă de fost prefect!
Dan Diaconescu, imediat după alegerile prezidenţiale, a schimbat acţionariatul la OTV în modul următor: 80% Adrian Tarău-jr., 15 % "alţii", "senzaţionalul" DD rămînînd cu un procent absolut nesemnificativ, de doar 5% din "televiziunea poporului". Cel care l-a arestat, în 2001, pe Tarău-jr este chiar procurorul Lele, iar acest lucru l-a costat demiterea din Procuratură şi întocmirea unui Dosar Penal, la ordinul lui Adrian Năstase (dosarul trebuia finalizat, la ordin, cu aruncarea în puşcărie a procurorului, dar Cristian Panait, cel desemnat să se ocupe de "problemă" a ales să se sinucidă decît să-şi condamne colegul nevinovat - n.r.).
+40 0748 776 771