Re: Barfe,generalitati, offtopicuri
:sok :sok
hai ca ajunge cu glumele pe seama mea...hai sa glumim pe seama altcuiva
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Barfe,generalitati, offtopicuri
Pagini « 1 … 13 14 15 16 17 18 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
french kiss .....pleco & aqua
:pls :pls :pls :pls
sincer...nimeni nu-ti poate lua locul......chiar daca facem eforturi si cautam.....
trebuie sa-ti dau o veste trista........mos gerila nu exista, so... you are the only one! :sok
puteti sa imi spuneti odata pentru totdeauna UNDE GRESESC !
ca v-am mai intrebat asta si nu ati vrut sa imi raspundeti.....asa se comporta niste oameni mari ? :froll
aqua A scris::sok :sok
hai ca ajunge cu glumele pe seama mea...hai sa glumim pe seama altcuiva:pls :pls :pls :pls
sincer...nimeni nu-ti poate lua locul......chiar daca facem eforturi si cautam.....
![]()
![]()
aqua nu te supara colega ce ne intristezi si pe noi tu esti sufletul distractiei credema esti de ne inlocuit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
french kiss .....pleco & aqua
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
îuuuu pleaca de aici scarbosule !!!
Aqua, mai ai frati, surori ?
un frate mort...
ca v-am mai intrebat asta si nu ati vrut sa imi raspundeti.....asa se comporta niste oameni mari ? :froll
nu greșești deloc...ești exact asa cum ești! ai mărturisit și in semnătura ta! :sok
Sper ca nu esti atat de cretin incat sa faci astfel de "glume"...daca intradevar esti serios, sincere condoleante !
Sper ca nu esti atat de cretin incat sa faci astfel de "glume"...daca intradevar esti serios, sincere condoleante !
da...sigur....nu accept condoleanta din partea cuiva care m-a jignit fara sa ma cunoasca !
RUSINE !
ok!!! pai sa-ti fac o lista cu cine ti-a spus
- Bradraqua> mai avea putin si te lua acasa sa te educe, insa limbajul lui cred ca ti-a provocat niste scurt circuite in creier......caci este cu mult peste nivelul tau de intelegere
- Pelly> in nenumarate randuri
- Ciprian - ori de cate ori a avut ocazia
- Bogdivaio - te-a luat sub apripa lui cu glume si mai asa- mai pe dincolo ti-a spus
- etc
- etc
- etc
si restul care glumesc mereu pe seama replicilor tale.....chiar nu vezi.....esti chiar atat de orb....sa nu zic altfel.....cu toti glumim, facem offtopicuri, da un sfat mai putin ok.......insa tu ....jur!!! meriti o statuie ...... te bagi in seama oriunde, oricand , cu oricine...... doar sa-ti vezi nick-ul pe ecran......
avatar- este un ardelean calm 100%...cum ai reusit sa-l scoti din minti...sa mor de stiu.... numia tu puteai
aqua A scris:puteti sa imi spuneti odata pentru totdeauna UNDE GRESESC !
ca v-am mai intrebat asta si nu ati vrut sa imi raspundeti.....asa se comporta niste oameni mari ? :frollok!!! pai sa-ti fac o lista cu cine ti-a spus
- Bradraqua> mai avea putin si te lua acasa sa te educe, insa limbajul lui cred ca ti-a provocat niste scurt circuite in creier......caci este cu mult peste nivelul tau de intelegere
- Pelly> in nenumarate randuri
- Ciprian - ori de cate ori a avut ocazia
- Bogdivaio - te-a luat sub apripa lui cu glume si mai asa- mai pe dincolo ti-a spus
- etc
- etc
- etcsi restul care glumesc mereu pe seama replicilor tale.....chiar nu vezi.....esti chiar atat de orb....sa nu zic altfel.....cu toti glumim, facem offtopicuri, da un sfat mai putin ok.......insa tu ....jur!!! meriti o statuie ...... te bagi in seama oriunde, oricand , cu oricine...... doar sa-ti vezi nick-ul pe ecran......
avatar- este un ardelean calm 100%...cum ai reusit sa-l scoti din minti...sa mor de stiu.... numia tu puteai
kokos in ce ai tu pregatire ?
puteati totusi sa imi ziceti direct,nu pe ocolite... "tu esti prost ba du-te si omoara-te"decat sa ma afund de tot ....sa mor daca mai am chef sa intru pe forum....
"in ce ai tu pregatire....." nici cand te vei auto-depasi de cateva mii de ori nu ai dreptul sa-mi pui o astfel de intrebare....
Avatar A scris:Sper ca nu esti atat de cretin incat sa faci astfel de "glume"...daca intradevar esti serios, sincere condoleante !
da...sigur....nu accept condoleanta din partea cuiva care m-a jignit fara sa ma cunoasca !
RUSINE !
Da, sa-mi fie rusine. Oricum stai linistit, sa fii prost, nu e o rusine, natura e de vina, nu tu ! Nu te-am jignit gratuit, a trecut mai bine de jumatate de an, timp in care ti-am citit vrand-nevrand mesajele infectate de prostie, oamenii astia au incercat sa te aduca pe drumul cel bun, insa tu dupa un an de cand esti aici, continui sa uimesti lumea cu prostia ta...ce vrei sa-ti spun aqua, sau cum vrei sa-ti spun fara sa te simti jignit ? Alt mod mai frumos NU cunosc...imi pare rau. Cat despre pierderea fratelui tau, am fost la fel de sincer....
P.S: mai era un user, pe care sunt sigur ca il stii, Razvan 35, intr-un final a parasit forumul cu singurul strop de demnitate care i-a mai ramas...
asa e kokos ma uimeste faptul asa !
si eu sunt o persoana care se enerveaza din orice fleac si fi atent ca nu m-am enervat deloc...
apropo!
nici un om nu este mai prejos fata de celalalt !toti suntem oameni !suntem ca fratii(cum spune dumnezeu)
sau tu esti indian ?
ti s-a spus si direct si pe ocolite.....nu trebuie sa te omori ...tb doar sa te speli zilnic in urechi....si sa nu lasi invatamintele sa-ti iasa din cap......si nu-ti mai da cu parerea peste tot....stai pitit! baga la cap! invata! repeta! cand vezi pe unul mai destept aproba-l ca si cum ai sti despre ce-i vorba.....si incet-incet chiar vei sti.....
asta este varianta easy si rapida....adecvata celor ca tine
aqua A scris:Avatar A scris:Sper ca nu esti atat de cretin incat sa faci astfel de "glume"...daca intradevar esti serios, sincere condoleante !
RUSINE !Da, sa-mi fie rusine. Oricum stai linistit, sa fii prost, nu e o rusine, natura e de vina, nu tu ! Nu te-am jignit gratuit, a trecut mai bine de jumatate de an, timp in care ti-am citit vrand-nevrand mesajele infectate de prostie, oamenii astia au incercat sa te aduca pe drumul cel bun, insa tu dupa mai bine de un an de cand esti aici, continui sa uimesti lumea cu prostia ta...ce vrei sa-ti spun aqua, sau cum vrei sa-ti spun fara sa te simti jignit ? Alt mod mai frumos NU cunosc...imi pare rau. Cat despre pierderea fratelui tau, am fost la fel de sincer....
P.S: mai era un user, pe care sunt sigur ca il stii, Razvan 35, intr-un final a parasit forumul cu singurul strop de demnitate care i-a mai ramas...
nu e adevarat avatare.... razvan e printre noi !ne urmareste !(nu e mort)
si sa sti ca sunt destul de mandru cu "prostia" mea ! lasa ca am reusit sa fac multe cu ea....eu zic sa taceti si sa va vedeti de acvaristica si sa nu va mai intereseze gradul de inteligenta al oamenilor!
indieni au un dumnezeua lor :stupid :smoke atei nu cred in nici un dumnezeu
Pagini « 1 … 13 14 15 16 17 18 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Barfe,generalitati, offtopicuri