aqua A scris:Avatar A scris:aqua A scris:da...sigur....nu accept condoleanta din partea cuiva care m-a jignit fara sa ma cunoasca !
RUSINE !
Da, sa-mi fie rusine. Oricum stai linistit, sa fii prost, nu e o rusine, natura e de vina, nu tu ! Nu te-am jignit gratuit, a trecut mai bine de jumatate de an, timp in care ti-am citit vrand-nevrand mesajele infectate de prostie, oamenii astia au incercat sa te aduca pe drumul cel bun, insa tu dupa mai bine de un an de cand esti aici, continui sa uimesti lumea cu prostia ta...ce vrei sa-ti spun aqua, sau cum vrei sa-ti spun fara sa te simti jignit ? Alt mod mai frumos NU cunosc...imi pare rau. Cat despre pierderea fratelui tau, am fost la fel de sincer....
P.S: mai era un user, pe care sunt sigur ca il stii, Razvan 35, intr-un final a parasit forumul cu singurul strop de demnitate care i-a mai ramas...
nu e adevarat avatare.... razvan e printre noi !ne urmareste !(nu e mort)
si sa sti ca sunt destul de mandru cu "prostia" mea ! lasa ca am reusit sa fac multe cu ea....eu zic sa taceti si sa va vedeti de acvaristica si sa nu va mai intereseze gradul de inteligenta al oamenilor!
Pai atunci, de ce nu ii iei exemplul ?! Daca e asa cum spui tu, atunci eu pot spune ca ii respect decizia ! Sta, citeste, poate invata ceva si el, cand o fi pregatit, va reveni, sunt convins ca i se va da o mana de ajutor daca o va cere !
Cat despre tipologiile umane, astazi aveam o discutie cu cineva drag mie, care imi spunea ca asta este unul din lucrurile care nu le suporta la mine, sunt prea implicat in a intelege oamenii, de ce ? Pentru ca imi plac, vreau sa ajung sa ii cunosc, nu sunt superficial, analizez tot, mai ales atunci cand persoana respectiva este una interesanta, deci captivanta, de ce nu, complexa. Tu m-ai captivat, mi-ai atras atentia, deci m-am implicat oarecum, in discutii cu tine.