Salut.
Au trecut 5 luni de la ultimul post legat de acest acvariu, asa ca m-am gandit sa-l aduc la zi, poate mai primesc niste sfaturi utile, idei, criticile sunt bine venite si ele.
In primul rand am scapat de lemnele alea acum ceva timp, am bagat radacina de vita din nano-ul de 18l, am schimbat lumina, momentan un neon Osram Floura de 18w, o sa mai pun un neon, posibil un T5, pestii sunt: 4 neoni (inital au fost 6, doua femele au ramas "gravide" si nu au putut sa nasca si au murit) voi mai baga 3, un cory, o zebra (o am de 2 ani), 4 guppy si aproximativ 30-40 pui (prima serie care scapa, asta in 2 ani; nu am obiceiul sa scot femelele din acvariu si sa le bag in maternitate) si 8-10 RCS, plantele sunt (o mare parte din ele sunt pin cel de 18l desfacut azi): java moss, valisneria, rotala macrandra (asa cred), anubias, lemna si inca o specie la care nu-mi amintesc numele
... voi mai baga.
Nu arata prea ok acum, e inca prea chel, dar in viitor sper sa devina o jungla adevarta, plantele nu vor fi aranjate intr-un mod anume, mai exact sunt sanse destul de mici ca plantele sa fie bagat in substrat, asta datorita fatului ca acvariul este pus pe o polita si nu imi incape mana (intre marginea bazinului si polita de "sus" fiind doar 6 cm).
Multumesc.

Ca puricii sar gandurile de la om la om. Dar nu ii pisca pe toti.