Re: Concurs world cup
Si eu vreau un tricou, se poate ? :sbr tot cu Spania am tinut ...a si imi place rosul
se poate rezolva
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Fotbal » Concurs world cup
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Si eu vreau un tricou, se poate ? :sbr tot cu Spania am tinut ...a si imi place rosul
se poate rezolva
ce tandri si buni la suflet sunteti voi domnilor :apl :apl cu fetele datile tricori sa nu raceasca la plamani cu a zis si andi ,, in serile racoroasa"
:apl
Ia stati asa.. pai vreau si eu unul atunci :fcry eu am pus si pariu pe Spania. si imi vine bine in rosu :-
Incet, incet se tese o telenovela spaniola.... :-
Incet, incet se tese o telenovela spaniola.... :-
Cu bocete, plansete si catuse :stupid
...finaluri...!
atentie sa nu pierdeti cheile...la catuse!
...finaluri...!
atentie sa nu pierdeti cheile...la catuse!
Daca se intampla....se vezi atunci strigaturi :-
Vad ca se anunta vremuri frumoase pentru fericitul purtator al tricoului spaniol
Cine ar fi crezut ca fotbalul poate aduce atata bucurie :smoke
Ciprian lasa ca nu-i bai, ce conteaza o zi doua incatusati.. :-
Si poate pana la urma nu e rau...mai luam o pauza :apl
...doar o zi doua...!?
Pai nu-i suficient ? :-
Vai de mine, dar cat timp doriti sa stati incatusati? :omfg :omfg
e vara, va deshidratati usor, mancare alea alea...
din nou..baietii .... :fp
Hmm...cata imaginatie pe unii sefu' eu am muncit pentru tricoul ala, am stat nopti nedormite, in speranta ca va lua Spania campionatul, pentru a intra in posesia premiului....iar acum vine o dom'soara de la insoritul BV, face cu ochiu si se alege cu tricoul ? Nu-i corect, Anooka mai bine vino la mine, voi imparti tricoul cu tine, o zi il porti tu, o zi eu....
Avatar, pai, acvariidevis s-a oferit deja sa ma ajute cu un tricou, tare dragut gestul lui :s) insa evident era o gluma din partea mea, nu aveam de gand sa complic lucrurile, ce e al vostru este bine meritat...dar daca insisti, poate inchiriez vreo 2 zile tricoul tau :hug
S-a facut ! :sok
pm pentru detalii
P.S: sefu' poate trimiti doua tricouri la mine (platesc pentru unu')...sa impac pe toata lumea
hmmmm am si eu tricouri de la toata echipa spaniei
am oare cu cine sa le inpart :stupid
Hmm...cata imaginatie pe unii
sefu' eu am muncit pentru tricoul ala, am stat nopti nedormite, in speranta ca va lua Spania campionatul, pentru a intra in posesia premiului....iar acum vine o dom'soara de la insoritul BV, face cu ochiu si se alege cu tricoul ? Nu-i corect, Anooka mai bine vino la mine, voi imparti tricoul cu tine, o zi il porti tu, o zi eu....
In curand o sa va banez pe toti arogantii astia, nu mai poate omul sa vb cu o domnisoara draguta ca va bagati voi sa sticati susta.
Iar cu tricoul daca tot il porti cu Anooka unu o zi celalalt o zi, iti trimit unul masura "s" ce zici ai fi sexy in el?
cred ca si cu un pirsing in
buric o sa arate bine dan in el
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Fotbal » Concurs world cup