Re: Topul celor mai frumoase femei din lume
De Abramburica ce spuneti, a ?
am vazut-o live...immmm e foarte mica si foarte uscativa.....dar dragutza....
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Topul celor mai frumoase femei din lume
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
De Abramburica ce spuneti, a ?
am vazut-o live...immmm e foarte mica si foarte uscativa.....dar dragutza....
o prostituata ceva mai norocoasa care a prins trenul care trebuia si nu a sfarsit in vreun stabiliment de lux:) Desi a reusit sa se afirme si la Hollywood, in Italia nu este deloc apreciata.
cred ca toti italieni s-ar mai prostitua si ei nitel cu Monica........
cat despre topic..... :noroc :noroc :noroc este despre frumuseti :s) si nu despre calugarite :fcool
3.Alexandra Dinu
"Romanacele"
mele,tzucule gura lor :kiss :stupid
pfuy...am vazut-o live....juri ca-i papusa si nu-i reala.....foarte frumoasa....
Pot sa`mi exprim si eu opinia ca fata/femeie?! Hm...dupa gusturile mele ca de la acelasi sex, Catherine Zeta-Jones si Alessandra Ambrosio mi se par Femei, cu tot ce defineste mai frumos o femeie, fara vulgaritatea caracteristica atat de des in zilele astea.
Cu "Caterina" sunt si eu de acord....ceva frumos si rafinat, ferice de Michael.
apropo ,de Catherine Zeta-Jones.....Cezara sunt de acord cu tine
Lingailor
...defapt eu pe toate le-as linge de miere :sbr
P.S.exclus Cezara sa nu se interpreteze iarasi gresit :sbr
Cand a aparut primul film Zorro, cand era si ea mai tanara era superba. N`are pic de vulgaritate e in ea. Chiar e o femeie, in adevaratul sens al cuvantului. Bine, eu una o evaluez de`a`ntregul. Nu tu scandaluri, are sot, copii, casa ei, fara dorinta apriga de afirma prin orice mijloc, cum se practica mai nou.
Lingailor
![]()
![]()
...defapt eu pe toate le-as linge de miere :sbr
Nu chiar pe toate :kiss
Catherine Zeta-Jones ar fi fost a 2a in topul preferintelor mele :sok bruneta, ochi caprui, clasic...ce mai :s)
Salut! Vad ca pt. majoritatea frumusetea este de zece; si mai sunt si destul de sexi, dar ce ziceti de ; EVA LONGORIA....dupa mine;cea mai frumoasa,si mult prea sexi pt. a fi a unui singur barbat!!Dar sa nu uitam ca unii dintre noi avem langa noi pe cele mai frumoase;sotiile noastre...de ce sa nu le laudam pe ele...caci atunci cand le-am ales..erau cele mai frumoase din lume!!!!Aici puneti numai foto cu ceia ce v-ar fi placut...dar de ce sa nu punem foto si cu frumusetile ce l-e avem langa noi?..Spor la clatit ochii! RESPECT PT. CEIA CE NE-A FOST DAT SA VEDEM LA FEMEI IN LUMEA ASTA!
De ea ce ziceti ? EVA MENDEZ
Sa va vad daca o recunoasteti ?
Pfff...Eva Mendez :s)
Cat despre baba cu silicoane si liftinguri .... mi-e rau :scry
Celebra Donatella Versace
fraate ! :omfg :stupid .......................................................
Blindata de Botox...cum am zis, mi se face rau !
Si ce sa inteleg din asta ?
E mai mult celebra decat frumoasa....sau mai bine zis a fost odata...
Atunci sa postam: Femei care au fost candva frumoase !!! ???
Poate omului ii place femeia, Andi sa nu ne bagam :noroc chit ca mi-a trecut tot chefu de femei frumoase dupa ce-am vazut chestia aia...care se pretinde a fi femeie, femeia fatala. Intradevar m-a cutremurat, atat de fatala este mi-au sarit castile din urechi.
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Cafeneaua » Topul celor mai frumoase femei din lume