Bine a-i venit printre acvaristi , am urmarit mesajele care le-ai primit si imi dau seama ca nu te ajuta cu prea mult, inafara de mesajele lui "schlafen"si a lui "acvariidevis "
. Este destul de greu sa amenajezi un acvariu daca nu ai habar si daca nu ai vreun prieten care sa te ajute la amenajarea lui.Acvaristica este ca o arta, iar daca nu ai inclinatii nu iese nimic frumos . 
In primul rand trebuie sa imi sustin si eu punctul de vedere ca cavariul tau nu arata deloc bine. Am sa argumentez putin : faptul ca nu arata natural cred ca l-ai mai auzit, de aici vom incepe... eu as da jos fundita aia rosie care nu are nici o treaba cu natura si pestii, scoate afara tritonii aia ca nu au ce cauta in acvariu, filtrul aseaza-l intr-un colt ca asa nu este deloc estetic, pune langa el cateva plante sa il mascheze putin , termometrul aseaza-l intr-un loc mai ascuns dar accesibil, substratul eu l-as schimba cu totul sau macar scoate toate chestile alea artificiale. Tot legat de schimbari iti propun sa inlocuiesti filtrul acela cu unul mecanic, se gasesc peste tot si sunt mult mai eficiente. O buturuga si cateva plante ar prinde bine deasemenea. Incearca sa folosesti ceva solutii pentru tratarea apei Tetra EasyBalance macar, am obesrvat ca apa ta este destul de tulbure.
Si am un mesaj si pentru beietii rautaciosi: Uitati-va si in gradina voastra ca aveti si voi ce schimba.
Zicea unul dintre noi , citez: "un lucru important este sa stii sa respecti"
Ps. Mai am inca o observatie. iluminatul nu cred ca este ok. in primul rand neonul este mult mai scurt decat acvariul si nu ai suficienta lumina pe marginile acvariului.Nu stiu daca ai posibilitatea sa il schimbi cu unul mai lung dar cred ca ar fi recomandat. Depinde cat esti dispusa sa investesti.
http://www.youtube.com/user/rudy2279#p/a/u/0/EiNPfu9SBEM