Subiect: florin apopei
sunt din piatra neamt si am un acvariu cu africani de 250 litri
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » florin apopei
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
sunt din piatra neamt si am un acvariu cu africani de 250 litri
Bine ai venit!
Dar suna cam sec, astept mai multe amanunte si poze eventual....
Sa auzim numai de bine! :sok
Bine ai venit !!!
Un nou ciclidar ?
Cum a spus si andi,asteptam niste poze cu "africanii" tai !!!
:sok Bun venit in club :hug
Desi nu stiu mai nimic despre ciclide iti doresc ape limpezi si la mai mare
Sfatul meu: Citeste forumul si baga la cap :stupid
Asteptam poze ... :fok
salut si bine ai venit. haide cu mai multe detalii ca sa stim ce si cum sa te sfatuim. ape limpezi
Bine ai venit :noroc
abia miam bagat 3 pestisori in el si cu pozele sa vad cum fac sa le bag pt ca nu stiu cum
Bine ai venit!
Sub casuta in care scrii mesajul este butonul "browse". Click, si te va duce in folderele din calculatorul tau. Apoi, iti selectezi fotografiile.. si la final.. le vedem si noi.
Multa sanatate si bucurii!
Bine ai venit printre noi prietene.Asteptam poze cu acvariul tau :acv
ceva poze facute cu un aparat prea neperformant pt vitezele pestilor
si as vrea sa stiu ce specie de ciclide am, caci de unde iam luat (cei 3 pestisori ce arata can poza) nu stia de care sunt
1. muta termometrul acela pe o laterala, este mai putin vizibil.
2. in prima poza ai neoni si un xifo rosu voalat.
3. in poza a doua daca nu ma insel este caleureus sau asa ceva.
scuzati-ma ca ma bag aiurea in discutie !
cu tot riscul !
Eu nu inteleg un lucru !
ai zis ca ai acvariu cu ciclide 250 Litri !
ce cauta xipho si neoni in acvariu !
si mai ales impreuna cu un Caerelus ..
Nu dati cu minus !!!!!!!!!!!
scuzati-ma ca ma bag aiurea in discutie !
cu tot riscul !
Eu nu inteleg un lucru !
ai zis ca ai acvariu cu ciclide 250 Litri !
ce cauta xipho si neoni in acvariu !
si mai ales impreuna cu un Caerelus ..
Nu dati cu minus !!!!!!!!!!!
Pai omu' e la inceput, ce ai vrea si tu acum? Esti asa de stapan pe situatie ?
Dai ceva sfaturi daca poti si parca obisnuiam sa fim gazde bune, nici nu i-ai urat si tu nimic.
Bine ai venit printre noi! Esti un norocos ca dispui de un acvariu care iti permite cresterea africanilor, daca iti plac. O sugestie ar fi sa schimbi asezarea pietrelor pentru ca pare foarte nesigura. Cat despre ce e in poza, cam incerta e treaba. Nu e caeruleus, sau cel putin nu e curat, pentru ca, caeruleusi sunt galben aprins, dar nu portocaliu. Ca si culoare mie imi semana a zebra, dar las totusi pe cineva mai experimentat sa dea verdictul. Numai bine.
Pai omu' e la inceput, ce ai vrea si tu acum? Esti asa de stapan pe situatie ?
Dai ceva sfaturi daca poti si parca obisnuiam sa fim gazde bune, nici nu i-ai urat si tu nimic.
ai dreptate andi ..
Bine ai venit Florin ! :hug
O sugestie ar fi sa schimbi asezarea pietrelor pentru ca pare foarte nesigura.
Ii dau dreptate colegei si mie mi s-au parut cam nesigure pietrele asa cum sunt asezate acum si cred ca sunt cam multe. Incearca sa redecorezi acum, mai ales ca ai si momentul prielnic pentru ca nu ai populat inca. Bafta! si asteptam poze cu evolutia acvariului... :noroc
Andi66 A scris:Pai omu' e la inceput, ce ai vrea si tu acum? Esti asa de stapan pe situatie ?
Dai ceva sfaturi daca poti si parca obisnuiam sa fim gazde bune, nici nu i-ai urat si tu nimic.ai dreptate andi ..
![]()
Bine ai venit Florin ! :hug
Uite asa castigi aprecieri... :apl
ceva poze facute cu un aparat prea neperformant pt vitezele pestilor
si as vrea sa stiu ce specie de ciclide am, caci de unde iam luat (cei 3 pestisori ce arata can poza) nu stia de care sunt
Pestele din imagine poate fi Metriaclima estherae femela (masculul este albastru). Despre acvariu, daca nu ma insel, pietrele nu sunt de origine calcaroasa (majoritatea), asa cum cer ciclidele africane si nici nisipul nu pare a fi nisip indicat pt. ele. Asta pentru ca acesti pesti au nevoie de duritate ridicata si pH in jur de 8. Pietrele, exceptind echilibrul precar, sunt asezate prea studiat, ceea ce da o imagine oarecum artificiala. Altfel... bine ai venit!
plus ca neoni cu apa dura = no no.. :scool
eu zic totusi sa mai asteptam sa posteze cel care a initiat topicul.
1. cei 3 africani ai mei seamana foarte mult cu ce e in acest link: http://www.ciclideafricane.ro/specii_estherae.html adica Maylandia estherae
2. langa acel xifo erau si neoni dar nu se vedeau si acum nu mai sunt multi caci nu se preteaza cu africanii (iese o ciorba dupa ce astia cresc)
3. pietrele stau foarte bine in achilibru credetima , caci am scuturat de acvariu pana am crezut ca se dezlipeste sticla si nu au cazut. au fost puse primele si mai apoi am pus nisipul care l-am adus de la Saturn romaniaaaaaaaaaaa. cu aranjamentul nu prea am nimerit-o ( ca-n lacul Malawi) dar mie-mi place. Si calcaroase nu ma pricep sunt din 3 locuri diferite pe langa piatra neamt
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » florin apopei