adibingo A scris:pentru amur incercati porumbul pus in, ulei de usturoi, ar fi bine ca boabele de porumb sa le preparati chiar dumneavoastra (puneti intr-o galeata de 10-15litri porum pana la jumate si peste boabe se pune lapte batut, usturoi tocat, ulei de usturoi pentru a fi mai concetrat amestecul si dupa aia pus la soare 2-3 sapt pana fermenteaza bine aceste boabe merg si in nada, si in cosul de momit dar la fel de bine si pe firul solubil, am luat si crap frumusel de 4-6 kg cu ele,
la crap folosesc boiles, cu gust de piper bilele care le pun pe fir sunt imbibate bine in sguid dar parerea mea ca fiecare balta are secretul ei, si depinde de sezon primavara folositi arome dulci cum ar fi capsuni, ciocolata etc ,vara mai tari palinca, piper, usturoi, etc toamna nu merg la pesti iar iarna.... e alta poveste fir intins
aici ai dreptate, :apl ... dar prea complicat,....si dupa o asemenea reteta, te duci increzator la garla,.....maaaamaaaa sa vezi si sa nu crezi ce o sa reusesc astazi,.....si cum acele capturi "nesimtite" sunt si greu de pacalit, dezamagirea va fi pe masura.
cat despre bile ,....lucrurile stau alfel, pentru ca trebuie alese cu grija, si daca se opteaza pentru aceasta strategie iti trebuie rabdare si :smoke :smoke , rezultatele nu vor aparea in primele 24 de ore,in cele mai mute cazuri incununate de succes partidele s-au desfasurat pe durata mai multor zile.
adibingo A scris:coco sa stii ca cei care in zona de sud prind animale peste 10-15 kg sigur nu vor publica reteta secreta, eu vad ca sunt cam singur de prin zona mea si de aceea mi-am permis 
pai sti de ce ? ........pentru ca nu se complica cu retete sofisticate., majoritatea pescarilor pe care ii cunosc , si vizeaza doar pestele mare , pescuiesc doar cu porumb uscat, si ca nada , atat cat si pe firul de par.si credema ca prind si peste.
foto o demonstreaza/ deci asta-i secretul meu " nici un secret"
pelly67 A scris:....iar în Delta draga Andi....s-a ajuns de plătești mai ceva decât dacă ai pescui în fântânile din Times Square Garden!
Pun pariu ca în mai puțin de 10 ani Delta și Dunărea vor ajunge legende la capitolul peste prins! :smoke
nimic mai adevarat
o zi buna va doresc , si fire intinse... :noroc :noroc