Subiect: Scuba Diving 2010
abia intors de sub ape....superb & doar atat
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Scufundari personale » Scuba Diving 2010
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
taticu, dar ai facut scufundari in piscina ca nu prea erau pesti in zona :pp :pp :pp
:crap :bf :of
pesti erau speriati de performatele rapide si i-am trimis sa inoate in alta parte.....
pentru tine am filmarea in care-i poti vedea....
si pt viitor ca sa nu mai avem motive de carcoteala :- ..... te invit sa fii my buddy.... exact cum zice la manualul PADI.
asa ca la anul esti invitat sa alegi o locatie in care sa ne scufundam impreuna....in timp ce fetele vor sta la masaje :noroc :noroc :noroc
uite-i in fundalul din a doua poza cum pleaca.....si mimica mea este sugestiva : "n-au ce face...tb sa inoate in alta parte daca nu pot sa inoate ca mine" :smoke :ang
vad ca deja va faceti planuri sa va dati la fund amandoi. fain va sade
kokos under cover. Bine iti shade. Si bine ca te-ai intors, de cand nu ai mai postat tu parca nici eu nu am mai avut tragere de inima...prea multa liniste. E aiurea cand nimeni nu contrazice pe nimeni, toti se saluta politicos, nimeni nu se cearta, nimeni nu mai paraseste forumul...e chiar nasol. Intr-un cuvant: bine ai revenit!
kokos under cover. Bine iti shade. Si bine ca te-ai intors, de cand nu ai mai postat tu parca nici eu nu am mai avut tragere de inima...prea multa liniste. E aiurea cand nimeni nu contrazice pe nimeni, toti se saluta politicos, nimeni nu se cearta, nimeni nu mai paraseste forumul...e chiar nasol. Intr-un cuvant: bine ai revenit!
![]()
![]()
kokos A scris:abia intors de sub ape....superb & doar atat
se pare ca am instaurat linistea, carcotasilor :stupid :stupid :stupid
nu, se pare ca tocmai se duce naibii linistea instaurata
Pup seful suprem
hard to please A scris:kokos under cover. Bine iti shade. Si bine ca te-ai intors, de cand nu ai mai postat tu parca nici eu nu am mai avut tragere de inima...prea multa liniste. E aiurea cand nimeni nu contrazice pe nimeni, toti se saluta politicos, nimeni nu se cearta, nimeni nu mai paraseste forumul...e chiar nasol. Intr-un cuvant: bine ai revenit!
![]()
![]()
kokos A scris:abia intors de sub ape....superb & doar atat
se pare ca am instaurat linistea, carcotasilor :stupid :stupid :stupid
nu, se pare ca tocmai se duce naibii linistea instaurata
![]()
Pup seful suprem
ai grija cu pupatul asta sa nu trezesti suspiciuni
dragutza? chiar ma simt aiurea fata de colegi....caci nu am mai intrat in ultima vreme .....sunt in ultimul timp foarte prins, dar stai linistita echilibru in lume inca exista....terorizez pe altii - pt ei mult mai nasol caci e life.....
si mai sunt si deprimat de mesajele/reclamele de pe forum: Beton elemente gunstig kaufen.....???? WTF??? ich bin die ganze tag in kopf mit diese sprache....auf Forum brauche ich nicht mehr sehen.... und??????Florin, was machts du man????
nu-i problema, daca apar ma descurc sa le manageriez
hard to please A scris:nu, se pare ca tocmai se duce naibii linistea instaurata
![]()
Pup seful suprem
ai grija cu pupatul asta sa nu trezesti suspiciuni
![]()
![]()
si mai sunt si deprimat de mesajele/reclamele de pe forum: Beton elemente gunstig kaufen.....???? WTF??? ich bin die ganze tag in kopf mit diese sprache....auf Forum brauche ich nicht mehr sehen.... und??????Florin, was machts du man????
spuneai mai sus ceva despre cartile de vizita? sau am inteles eu gresit
nuuuuuu... :stupid :stupid :stupid :stupid :stupid
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Scufundari personale » Scuba Diving 2010