201 Editat de Baracuda (2010-09-30 18:23)

Re: Sa ma prezint...

Andi66 A scris:

Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri. Secretul reusitei consta in foarte mare masura in sfaturile primite de la voi si in special de la unele persoane cu o vasta si indelungata experienta in domeniu si binenteles in documentare indeajuns pe toate caile inainte de demararea oricarui proiect. Imi pare rau ca nu am loc mai mult in casa, cum bine aveai dreptate Radu, cand ai un acvariu mare ti se pare mare in comparatie cu ce ai avut inainte....acum ca il am, as vrea si mai mare....Inca o data multumesc si abia astept sa-l populez. Revin cu poze dupa ce se mai limpezeste apa, acum e un pic cam tulbure. Am rearanjat pietrele, avantajul mare il reprezinta faptul ca sunt la inceput si pot sa ma joc in voie fara sa deranjez pe nimeni  lol
Sa auzim numai de bine !!!  :noroc

Ia gindeste-te tu mai bine, chiar nu deranjezi pe nimeni? lol Timpul afectat pentru amenajarea acvariului nu l-ai putea folosi mai eficient in alte scopuri?  lol

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

202

bradraqua A scris:
Andi66 A scris:

Multumesc frumos tuturor pentru aprecieri. Secretul reusitei consta in foarte mare masura in sfaturile primite de la voi si in special de la unele persoane cu o vasta si indelungata experienta in domeniu si binenteles in documentare indeajuns pe toate caile inainte de demararea oricarui proiect. Imi pare rau ca nu am loc mai mult in casa, cum bine aveai dreptate Radu, cand ai un acvariu mare ti se pare mare in comparatie cu ce ai avut inainte....acum ca il am, as vrea si mai mare....Inca o data multumesc si abia astept sa-l populez. Revin cu poze dupa ce se mai limpezeste apa, acum e un pic cam tulbure. Am rearanjat pietrele, avantajul mare il reprezinta faptul ca sunt la inceput si pot sa ma joc in voie fara sa deranjez pe nimeni  lol

Ia gindeste-te tu mai bine, chiar nu deranjezi pe nimeni? lol Timpul afectat pentru amenajarea acvariului nu l-ai putea folosi mai eficient in alte scopuri?  lol

Spre exemplu ???  :-

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

203 Editat de Baracuda (2010-09-30 18:51)

Ma gindeam ca in viata fiecarui barbat care are un hobby, exista o femeie care sustine teoria folosirii timpului cu eficienta maxima, in alte scopuri decit cele dedicate hobby-ului... lol Ma refer la treburile gospodaresti desigur!

204 Editat de Andi66 (2010-09-30 19:37)

bradraqua A scris:

Ma gindeam ca in viata fiecarui barbat care are un hobby, exista o femeie care sustine teoria folosirii timpului cu eficienta maxima, in alte scopuri decit cele dedicate hobby-ului... lol Ma refer la treburile gospodaresti desigur!

Banuiam eu ca la "rechini" te referi. Cel putin din punctul asta de vedere inca nu am nicio problema. Fara sa ma laud, in ceea ce priveste tot ce tine de acvaristica am (inca) deplina intelegere din parte ei. Desigur nici eu nu am sarit calu', dar mai bine ma mentin in limite rezonabile caci nicio data nu se stie  lol
Asa ca ma scuzati, am putina treaba..... lol  lol  lol glumesc.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

205

Andi66 A scris:
bradraqua A scris:

Banuiam eu ca la "rechini" te referi. Cel putin din punctul asta de vedere inca nu am nicio problema. Fara sa ma laud, in ceea ce priveste tot ce tine de acvaristica am (inca) deplina intelegere din parte ei. Desigur nici eu nu am sarit calu', dar mai bine ma mentin in limite rezonabile caci nicio data nu se stie  lol
Asa ca ma scuzati, am putina treaba..... lol  lol  lol glumesc.

Doamne ajuta! Cu atit mai mult meriti sa ocupi locul pomenit de mine, esti si un maestru in arta compromisului! Iti doresc multe "succesuri" Andi, sincer meriti toate laudele. wink

206

Sincere felicitari! smile
E
u chiar m-am mirat ca nu mai apari pe forum.... dar, avand o asemnea "scuza"... un asemenea alibi esti iertat smile
O surpriza foarte placuta!

Frumos pana acum...

Iti doresc mult succes in definitivarea acestui proiect!

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

207

Radu, Doamne bine le spui!

smile

Life is better with animals... Life is better with friends

Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.

208

Lucia A scris:

Sincere felicitari! smile
E
u chiar m-am mirat ca nu mai apari pe forum.... dar, avand o asemnea "scuza"... un asemenea alibi esti iertat smile
O surpriza foarte placuta!

Frumos pana acum...

Iti doresc mult succes in definitivarea acestui proiect!

Multuesc mult Lucia!
In ultimele 3 saptamani am fost plecat in concediu, am avut si ceva probleme de sanatate si m-am ocupat si de noul acvariu, asa ca am stat mai deficitar la capitolul timp liber, adica de stat la discutii pe forum. Acum sunt inca in stadiul de ciclare pentru ca tot ce am avut pana acum a fost la dimensiuni reduse si nu se putea pune problema sa folosesc filtrele de la celelalte acvarii. Asadar o sa mai am rabdare (desi nu prea mai am), probabil inca o saptamana dupa care voi incepe popularea incet, incet.
Am sa va tin la curent cu evolutiile viitoare si binenteles voi veni si cu poze noi.
Sa auzim numai de bine!  :sok

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

209

uite ca acum vad si eu noul setup...bravooooo!!!! chiar imi place cum arata contrar parerii mele de acum ceva timp despre fundal...a iesit super...partea stanga lasa de modificat dar am inteles ca ai facut-o...asa deci nota 10 din partea mea....a si nu uita...maine te astept pe la mine la munca!!! :noroc  :sok

“Misiunea mea este sa- mi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine.
Ne întelegem bine, ca între asasini.”
Emil Cioran

210 Editat de Andi66 (2010-10-13 16:16)

Buna seara,

In sfarsit am adus copii acasa. Sa ii prezint, ei sunt 5 familii (1M+3F):
* Labidochromis Caeruleus ''Electric yellow''
* Labidochromis Hongi "Red top"
* Pseudotropheus Acei "White tail"
* Pseudotropheus Lombardoi
* Melanochromis Johanni
impreuna cu 2 Synodontis Multipunctatus si un melc (nu stiu denumirea)

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

211

ceva frumos, cu adevarat divin  :bf

Multi vad, putini cunosc !

212

mai nenea andi...frumoasa treaba ai facut acolo...pestii sunt superbi sa te bucuri de ei la nesfarsit...mie unul imi place!...bravo..... :sok  acum ca te-am laudat pot face si ceva propuneri???...sau obiectii..(mici, mici, mici)...filtrul ala intern...si la pesterile alea...se poate gasi in loc de rocile alea drepte de deasupraniste pietre ca celelalte de jos....mi-ar parea mai natural....mi-e-mi da efectul de masute asa cu cate un ghivecel pe ele....e posibil sa gresesc in ce zic si sigur nu o sa te superi pe mine....sti ca eu mai sunt cate o data gica contra dar doar ptr rezultate mai bune....cu toate astea mie chiar imi place ce a iesit !!!!inca o data bravo :sok

Emil Cioran

213

Si am facut si un filmulet scurt.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_2z_vhoqpFU[/youtube]
PS: sa nu ma intrebati cat au costat..... :smoke

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

214

arta nene, arta ce sa mai....!!!!!...intradevar divin!

Emil Cioran

215

Va multumesc mult baieti....pentru aprecieri, cat si pentru observatii  tongue . E normal ca sa fie si ceva care sa nu placa ochiului, eu am incercat sa fie cat mai aproape de mediul lor natural, se pare ca nu mi-a iesi intrutotul. Acum ca mi-ati semnalat neajunsurile, nici mie nu-mi prea plac cele doua bucati de gresie, care dealtfel sunt taiate si de aceea par artificiale (greseala mea...asa le-am cumparat din Hornbach). Am sa incerc sa remediez peisajul cu proxima ocazie, mai intai sa-mi revin financiar, a fost un mic efort dar a meritat pe deplin.

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

216

andi ...un singur lucru este de remarcat......tu chiar pui suflet in ceea ce faci, iar ce ai facut tu acolo sigur va fi de apreciat si de ceilalti colegi!!....inca o data ai tot respectul meu ptr efortul depus... :apl  :apl  :apl  :apl  :apl  :apl  :apl  :noroc

Emil Cioran

217

pasul urmator : little ciclid baby's   :fbr

Multi vad, putini cunosc !

218

sTTTk A scris:

pasul urmator : little ciclid baby's   :fbr

Sa dea Dumnezeu, mi-as dori enorm acest lucru.
Atunci chiar ca ar fi o rasplata pentru mine sa vad si ceva pui.... ^:)^

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

219

andi eu as zice sa scoti piatra aia de culoare ocru de seamana cu o bucata de gresie ...chiar strica aspectul acvariului ... imi cer scuze daca am zis asta si s-a mai zis o data ..nu am putut sa citesc tot .

Unfortunetaly ,most of the times,The ignorants stand out more than the wise

220 Editat de maya (2010-10-11 11:00)

Pentru unul care este la prima incercare de a tine ciclide africane intr-un bazin ti-a iesit ceva frumos,sincer,acum te intreb ca nu am citit tot,ce filtrare folosesti,doar cea interna ?

Eu as fi scos plantele si as fi "aruncat" altfel pietrele dar gusturile nu se discuta,oricum a iesit ceva frumos
Ape limpezi !!!