Bine ai venit! 
Se pare ca ai inceput cu stangul.. dar intotdeuna urmeaza si pasul al doilea.. dreptul.. 
Desi Bobi a fost transant, imi permit sa mentionez ca medicul veterinar pe care il cunosc eu (ca si prieten de familie) mi-a spus ca, din pacate, in timpul facultatii nu s-a studiat absolut nimic legat de ichtiologie. Se pare ca tot ceea ce tine de pesti (cel putin la noi) este ignorat, in afara crescatoriilor specializate, pentru profit.
Am reusit ca sa-i deschid ochii, sa zic asa, prietenului meu medic veterinar, si a descoperit ca lumea subacvala este la fel de interesanta ca si cea terestra. Se pot face tratamente complexe precum si operatii pestilor.
Mircea, sunt convinsa ca aflandu-te in lumea aceea civilizata si evoluata vei reusi sa ai un acvariu de top.
Cred ca esti vorbitor de germana, si iti va fi mult mai usor sa obtii tot felul de informatii legate de acvaristica. Chiar eu am obtinut un ajutor/raspuns de la unul din doctorii de la laboratorul firmei Sera, cu privire la un tratament. Sunt convinsa ca vei reusi mult mai mult de atat.
Mai ales ca ai sansa sa comanzi de pe internet de pe site-uri specializate, cam tot ce-ti doreste inima, fara costuri uriase de transport, si cu posibilitate de returnare a produselor "fara comentarii".
Iti doresc mult succes si multa sanatate si bucurii! 
Abia astept sa vad finalul! 
Life is better with animals... Life is better with friends
Acvariu: 115x45x50h, Prietenii mei: 2 voalati callico, Sirena & Nemo; un red cap oranda, Jimmy; un waikin, Mimi ; Toti carassius auratus.