Re: Upgrade 300...
Am sa mai introduc ceva plăntuțe cit de curând.Si nu în ultimul rând mulțumesc de incurajării.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...
Pagini « 1 … 15 16 17 18 19 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Am sa mai introduc ceva plăntuțe cit de curând.Si nu în ultimul rând mulțumesc de incurajării.
Foarte bine Cosmine.Totusi eu zic sa mai indesi ceva plante...macar pana devi stapan pe situatie.Neonii sunt pesti sensibili...probabil o sa-i apuce mancarimile din a 3-a zi de locuit in acvariul tau fresh.Da e o metoda de combatere a unor alge, CO2ul.Cand ajungi la cantitatea optima de micro in acvariu ar trebui sa incepi si cu un pic de adaos de K .
Easy carbo...nu mi-a placut never de never chestia asta, mai ales ca d.p.d.v al reactiilor chimice imi da dureri de cap,asta pt ca dupa cum stiti constituie un izomer al glutualdehidei si poate fi folosit numai de plantele de la nivel superior in conditii optime,dar pentru plantele entry level cum ar fi Mossurile nu e indicat asemeni si pentru crevetii.Nu mai spun ca interactioneaza cu alte elemente din sfera Micro si se comporta in anumite conditii ca un chelator....atfel....e bun!
Stau cu dex-ul pe picioare de juma de ora și nu prea înțeleg mare lucru....apropo e în romana?...sa nu mai caut de pomana
Un debut promițător cu ultimul acvariu! :apl :apl :apl
Abia aștept sa se îndesească treaba acolo la tine! :sok
Am cam gafat săptămâna trecuta m-am molipsit cu niște alge dar am reușit sa scap de ele.Inca mai trebuie sa lucrez la el ca sa arate foarte bine.Va trebui sa mai introduc niște plante ca este cam subțire ce am în acvariu.In rest este bine deocamdată.
[Stau cu dex-ul pe picioare de juma de ora și nu prea înțeleg mare lucru....apropo e în romana?...sa nu mai caut de pomana
![]()
![]()
![]()
![]()
Nenea Paul In mod sigur dar sigur,asta daca supravietuim,voi veni sa=ti explic la o bere(tu,si eu la unul de vodca )
Sunt convins ca toti ati inteles exact ce era de inteles .Nici eu nu am fost un mare admirator al chimiei ...desi m-am descurcat :smoke :sok
Ma bucur sa vad Cosmine perseverenta! De putin timp ai intrat in lumea asta a acvaristicii si deja se vede si asta e un lucru bun si exemplu de urmat pt toti ce isi imagineaza ca acvariul e un bibelou frumos si atat!
Am revenit si cu ceva poze din acvariul de 80 litri.Restul de poze sunt postate la cartea de vizita :sok
In continuare raman uimit de acvariul tau ... ... ... :sok
Frumos, mai ales scalari :sok dar mai trebuie rabdare si tutun :smoke la indesirea plantelor.
Buna tuturor,am revenit cu ceva poze.Sper sa va și incinte.Restul de poze vor apărea mai târziu.
vorba domnului Radu..."BRAVO DOMNULE!!" :sok
Mersi Remus :sok .Este un pic cam golaș dar voi încerca sa remediez problema asta cit de curând. :fok +
cosmine- ce-s bulele alea acolo? ceva piatra cu aer?
Nu este piatra de aer bobi.Se scutura plantele de bule.Este un mic perling. :sok
atunci nu e rau. m-am speriat
cosmine- ce-s bulele alea acolo? ceva piatra cu aer?
Probabil este stricat aparatul de fotografiat ... :pp
Cred ca sunt pozele defecte ... :pp
Se scutura plantele de bule. Este un mic perling. :sok
Se vede ca le merge foarte bine. Si pestisori arata super, apropo, cum se simt in noua lor "casuta"? ... sper ca bine :sok
Imi place foarte mult cum au evoluat plantele. Mai este de asteptat pana se indeseste gazonul cum trebuie. In rest este super OK :sok
Mersi Remus :sok .Este un pic cam golaș dar voi încerca sa remediez problema asta cit de curând. :fok +
Incearca sa mai plantezi ceva in zona de mijloc-spate. Dar sa mai lasi loc si la lotusi aia sa se dezvolte. Pastreaza zona aceea cu rosu predominant, da foarte bine :sok
Piesele de rezistenta pe cand o sa apara? Ma refer la pesti? Astept cu nerabdare sa vad ce vedete o sa gazduiasca "micutul" tau acvariu! :- :smoke
Mulțumesc tuturor de sfaturi și incurajări.Bugetul alocat pe anul asta sa cam terminat.In acvariu voi baga cele doua perechi de scalari și cam atât.Sper ca Mos Crăciun sa îmi facă cadou cea ce îmi doresc eu :bf :crap :of ,sunt cuminte chiar foarte cuminte
Dupa o perioada neagra din viata familiei mele am revenit din nou pe acest forum.
Acvariul de 80 litri este populat cu gupii 25 bucăți,5 masculi și 20 de femele,10 creveți RCS și o pereche de cory.
Restul de poze sunt postate în cartea de vizita.
La acvariul de 300 litri mai este mult de munca.In săptămâna care urmează ma voi ocupa mai serios de el.Dar eu zic ca este binișor deocamdată.Aștept părerile voastre domnilor și doamnelor.Restul de poze sunt la cartea de vizita :froll
ptiuuuu!!!...ce frumusete!...si ce scalari frumosi ai!....o poza de ansamblu se poate??...hai nu mai tine pentru tine!!!
Pagini « 1 … 15 16 17 18 19 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...