Re: acvariul meu
Paul sa inteleg ca ti-ai luat acvariu nou ?! :fbr :fbr :fbr
Buna dimineața
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu
Pagini « 1 … 43 44 45 46 47 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Paul sa inteleg ca ti-ai luat acvariu nou ?! :fbr :fbr :fbr
Buna dimineața
PS. Apropo de înălțime....sper ca nu ai 1,50
Hahahaha, nuuu,evident ca...sub! Si fac scufundari in acvariu,pentru intretinere. Fac si acvaristica si dush si sport, sti tu 3 intr-unu, sampon cu balsam si intaritor! :apl
Oricum esti dragutz ca te-ai gandit la mine! :kiss
:sok
Aaaaaa,Paul sa sti ca deja te-am inscris la AAC ...ca restul sunt ...slabutzi ca sa zic asha pt tine! :sok :noroc :smoke
Galant ca întotdeauna! :apl :apl :apl Uite încă 2 poze pentru comentarii, restul sunt la cartea de vizita :sok
Da întradevăr este superb sa vezi peste o luna doua cum va arata.Jos pălăria :apl
Abia aștept sa îl vad pe al tău! :sok
Exact cum ma asteptam sa fie: peste asteptari..:)
Excelent! Ai fost numit oficial Duce de Aquaria!
Foarte, foarte fain!
Spor la gradinarit!
sunt numai ochi si urechi
Foarte frumos acvariul, felicitari!
lup cosmin A scris:Este tare Paul,frumos acvariu tiai tras.Sal stapinesti sanatos si la fel de frumos ca pe celalalt acvariu.Mult noroc si succes :sok
Daca te vede Flori cum ai scri ...te-a spart
![]()
![]()
![]()
Va mulțumesc pentru aprecieri! :sok
Oaaaau.Altceva nu mai adaug.
Exact cum ma asteptam sa fie: peste asteptari..:)
Excelent! Ai fost numit oficial Duce de Aquaria!
Foarte, foarte fain!
Spor la gradinarit!
Va mulțumesc tuturor pentru urări!
PS. Așteptam demult acest titlu nobiliar, mai ales dacă vine din partea unei Ducese de Oradea! :kiss
Promit ca nu voi dezamăgi, și voi posta multe, multe poze care sa va bucure privirea! :hug
Excelenta!
Nu am retinut cum se cheama landul dvs.
Paulsburg?
Paulsdorf?
... trebuie sa aiba un nume...
Dorf?Nu cred ca e Dorf.Mai degraba KaiserReich(imperiu) :noroc
Dorf?Nu cred ca e Dorf.Mai degraba KaiserReich(imperiu) :noroc
Ai dreptate!
Nu mi-a venit in minte...
(Graba strica treaba.. )
Desi,.. e bun si dorf la ala mai mic...
paulica tata nu teai lasat suces in continuare foarte frumos am sa vin sal vad personal :smoke daca ma mai primesti :noroc
paulica tata nu teai lasat suces in continuare foarte frumos am sa vin sal vad personal :smoke daca ma mai primesti :noroc
Frate Coco ...când vrea inimioara ta! :sok
O întrebare am și eu ....cum se numesc "sanitarii" lunguieți, galbeni spre portocaliu, corpul fusiform?
PS. îmi propusesem mai demult sa-mi iau o agenda și sa încep sa notez sau lecitina ...care o fi soluția cea mai buna?
Aymonieri?! de ei vorbesti?
Cezara ești o comoara ...asta este :sok :kiss
Buna alegere. Sunt tare haioasi, si cel putin ai mei, super harnici. Eu am avut 3 si au ajuns intr`un acvariu mai mare la un prieten. Si avea ceva probleme cu algele. Intr`o saptamana, cei 3 muschetari l`au facut luna, si nici pana acum n`are urma de alga, cum apare ceva, cum sunt pe ea :fp
Paul și eu am avut Aymonieri si erau tare harnici.Dar de cuvântul alge nici sa nu mai aud.Am fost terminat în prima săptămâna când mia apărut acea alga nesimțita.Ma bucur ca am reușit sa scap de ea.Dacă vrei sa-ți iei ți recomand.Multa bafta :sok
Pagini « 1 … 43 44 45 46 47 … 66 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » acvariul meu