Nu nu .. .m-ai inteles gresit. Reactorul ala Tornado e ok doar ca trebuie sa ai grija cu el ca poate ceda plasticul destul de usor.
dar daca il pui in bazin nu prea are ce sa pateasca .. chiar si daca s-ar rupe v-un stut asta este .. e in apa nu curge pe jos.
Alte optiuni ar fi ceva gen Glass Pipe. Astea le gasesti destul de acceptabil ca bani .. undeva de la 40 Ron in sus ... Dar si astea au dezavantajele lor.
Astea au o pastila ceramica prin care CO2-ul iese in bule foarte foarte fine in masa apei. Daca il pozitionezi in asa fel incat bulele respective cand ies spre suprafata sa treaca prin jetul de apa de la filtru dizolvarea dioxidului va fi chiar foarte buna.. in conditia in care ai 1-3 bule pe secunda max.
Dezavantajul unui astfel de pipe este ca pe pastila de ceramica in timp se depun alge ... care ca sa le cureti trebuie sa scoti pipa si sa o bagi in solutie de Clor (1 unitate de clor la 10 unitati de apa)... cel putin eu asa o curat. O lasi 5-10 minute si e ca noua dar dupa aia trebuie sa o speli bine ca sa nu bagi clor in acvariu 
Ah si un alt dezavantaj este ca sticla din care sunt facute este foarte subtire si daca nu esti atent le spargi usor. Eu de exemplu saptamana trecuta cand infigeam pipa la loc in furtun am reusit sa o sparg in mana .. si mi-am infipt tija de sticla in palma ... si nu este prea placut.
Acum majoritatea acvaristilor mai experimentati si cu acvarii "grele" folosesc reactoare externe in-line pe filtrul de la acvariu.
Astea sunt practic niste tevi din PVC sau alte materiale inerte in apa ... umplute cu bioballs sau medii asemanatoare. Pe la un capat al reactorului intra apa de la returul filtrului si CO2-ul printr-un stut mic ... iar prin capatul celalalt iese apa si pleaca in acvariu. Asta din punctul meu de vedere este cea mai eficienta metoda de a dizolva CO2 in apa .. dar si relativ mai scumpicica .. pentru ca nu e usor sa gasesti un astfel de reactor .. iar daca il gasesti e undeva la 2-4 mil.
In plus reactoarele astea din cauza bioballs sau ce au prin ele mai reduc si debitul filtrului .. uneori chiar considerabil.