21

Re: Salutari de la Constanta,

In primul rand, bine ai venit prin noi concetateanule. Despre poza, no offence dar este cel putin morbida, pana si pentru ideea pe care ai expus`o. E ca si cum ti`ai poza un mort ca sa`ti aduci aminte cat ai suferit. E deplasat....

Etiamsi omnes, sed non ego.

22 Editat de Baracuda (2010-11-17 19:31)

Hai sa trecem peste chestiunea cu poza, a gresit omul, se intimpla! Asteptam intrebari si raspunsuri legate de modalitatile prin care noul coleg va ajunge acvarist de cinste al acestui forum! smile

Cine nu are o pasiune, nu este cu adevarat om!

23

In alta ordine de idei (incerc sa uit poza lol  lol ) ar fi o idee, daca dispui de buget sa inlocuiesti acel substrat cu unul de dimensiuni mai mici, iar cand faci aceasta schimbare sa adaugi eventual si un substrat fertilizant in prealabil, asta daca iti doresti un acvariu plantat care sa mearga frumos.

Etiamsi omnes, sed non ego.

24

Mie unu imi place ramurica aia de la tine din centru ar merge frumos cu niste moss (iti dau eu cand ne gasim ca am un bulgaras). Eu am scufundat un vapor ca sa il exploreze fishi - fishi si ai mei creveti sa aibe unde sa isi traga sufletul de tetrazoni mei (acum au plecat intr-un loc mai bun plin cu verdeata). Nu e o alegere ok pentru ca e decor de plastic dar...
Iar cu pestii aia, odihneasca-se in pace, ti-am zis sa nu ii postezi ca o sa ne terifiezi big_smile

ERRARE HUMANUM EST SED PERSEVERARE DIABOLICUM / A gresi e omenesc, dar a persevera  este diabolic

25

pelly67 A scris:
mekanicul A scris:

enumerarea este facuta dupa repopularea acvariului,29 de pesti la 102L sunt multi?

Sunt mulți și speciile introduse de tine nu sunt compatibile. Cand zici ca ai și "babușcă" la ce te referi? Sa speram ca nu este babușca clasica tongue

care dintre ele nu sunt compatibile?