Re: Buna ziua tuturor
ce nivel de fe ai? eu am facut fuzz cu fe-0....poate te ajuta
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Buna ziua tuturor
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
ce nivel de fe ai? eu am facut fuzz cu fe-0....poate te ajuta
nu stiu nivelul de fier, nu am teste. dar daca ar fi sa ma ghiez dupa plante si frunzele noi nu cred sa am lipsa. am vazut ca si tu folosesti micro de la marian, la fel si eu.
astazi maluat staurogyne ca avea o multime de pui si am divizat-o. m-am trezit cu 11 plante noi
abia astept sa creasca
daca mai fac rost si de h. cuba pot sa mor fericita :flove :flove
Astazi mi-am luat un mascul de ramirez este cel mai adorabil peste din lume
sta si alearga bulele de CO2 si le prinde
si este asa de concentrat pe ce face
este o specie incredibila, super simpatici!
chiar ma miram cum rezistai fara rami in acvariu. Sunt superbi ca forma si culoare, si au o personalitate extraordinara. Astept o poza-2 cu noul "Div" al acvariului.
ai si tu dreptate, nu m-am putut abtine sunt prea simpatici
ma uit la Chelsea (asa il cheama
) si nu ma pot opri din ras
neonii sunt mai mari ca el
sta si fugareste bulele, imi priveaza plantele de co2
fac poze fac dar sa se adapteze sa aiba culorile frumoase
si ii iau si fetita cat de curand. sper si 2 companioni, rami electric blue
Oh, am vazut niste poze superbe la dan bitanu, cu niste rami albastri, superbi. Si eu mi`as dori din suflet si o pereche de blue, dar mi`as bate joc de ei in 35l. Ma multumesc cu Rami si Sticks, ca sunt si eu superbi.
am vazut astazi la Reef rami albastri, niste superbitati la 50 lei bucata, doar masculi, femele nu se vand ca sa nu ii inmultim. asa ca..astept sa ii iau "pe sub mana"
Rami si Sticks sunt divini orice ai pune in plus doar ar distrage atentia de la frumusetea lor
da pai exact asta am vazut astazi, dar pretul mi s-a parut bataie de joc. 50 de lei pentru un ramirez, doar mascul? sunt superbi dar... sa ii pastreze sanatosi
normal de banii aia le ofer conditii optime celor deja prezenti in acvariu
si daca nu imi dau si femela, nu iau nimic :pp
Cam "ieftini". Oricum sunt superbi, ce minunatii creeaza natura asta :s) Si asa Alex, pune picioru`n prag. Eu zic sa te duci sa`i iei la rost, de ce nu dau femele
le e frica ca le facem concurenta ne punem pe inmultit si nu mai dau ei nimic
la preturile alea ma apuc de discusi
sunt chiar divini...eh apuc eu sa fac rost pana la urma, nu ma las :smoke
Acesta este noul ramy haios, dulce, simpatic foc
Am gasit intr-un colt ascuns, acum ca tot defrisez tot, un singur fir de marsilea, l-am pus in substrat la lumina, a prins radacini cu putin noroc, plecand de la un fir imi fac gazon
Ah, tot d`asta grasut ti`ai luat
ai mei sunt "model" mai subtirel asa, mai fotomodei. Sa`ti traiasca gajiu, ca`i simpatic maxim :s)
Nu au nici cei de la Reef femele pentru ca nu le-au dat nici lor Asiatici , tocmai pentru a nu ii inmulti noi Europeni .
Dar eu ma gandeam ca daca se combina un mascul albastru cu o femela normala de prin acvariile noastre cand ies puiisori macar una trebuie sa fie o femela albastra care sa fi mostenit coloritul tatalui , insa este doar o presupunere de a mea nu o certitudine
cezara gusturile nu se discuta imi plac mai impliniti asa
ai tai sunt fotomodele in toata regula, au voaluri si punctulete de firma
asta mi-am inchipuit si eu, nu ar vrea sa ii inmultim ca sa scada pretul pe piata. daca o sa am vreodata bani poate ma voi risca sa iau un mascul albastru, de incercare. sau poate devin mai comuni si or sa inceapa sa importe si femele
Poze noi cu Chelsea sper sa ii gasesc si fetita cat de curand, sa se impace cu ea de mic.
acum a terminat cu bulele de co2, bate geamul, mai precis coltul din stanga fata, vede el ceva acolo interesant
si poze cu vegetatia luxurianta care vad ca prefera tratamentul antialge, se face din ce in ce mai rosie
frumos domne' frumos tare....pestisorii au ajuns cu bine la destinatie!!!si poate-ti faci timp sa-mi explici si mie formula aia magica ca aseara ....nu s-a putut!
:apl :apl :apl Frumos, sincer o evoluție de vis! :apl :apl :apl :kiss
si poze cu vegetatia luxurianta care vad ca prefera tratamentul antialge, se face din ce in ce mai rosie
Mai allexya ce frumos este....intotdeauna acvariul tau a fost deosebit, dar parca acum arata mai bine ca niciodata. Imi place asa ca o mica jungla si cred ca si pestii se simt minunat. Folosesti CO2 ? din cate stiu eu parca nu aveai instalatie....
PS: astept cu interes si aparitia lui Manchester United....
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Buna ziua tuturor