161

Re: Buna ziua tuturor

ce nivel de fe ai? eu am facut fuzz cu fe-0....poate te ajuta

"Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii"

162

nu stiu nivelul de fier, nu am teste. dar daca ar fi sa ma ghiez dupa plante si frunzele noi nu cred sa am lipsa. am vazut ca si tu folosesti micro de la marian, la fel si eu.

astazi maluat staurogyne ca avea o multime de pui si am divizat-o. m-am trezit cu 11 plante noi big_smile big_smile abia astept sa creasca big_smile

daca mai fac rost si de h. cuba pot sa mor fericita :flove  :flove

Under the sea, under the sea
Darling it's better down where it's wetter
Take it from me
Out in the sun they slave away
While we're devoting full time to floating
Under the sea....

163

Astazi mi-am luat un mascul de ramirez big_smile este cel mai adorabil peste din lume  lol  lol sta si alearga bulele de CO2 si le prinde  lol si este asa de concentrat pe ce face  lol
este o specie incredibila, super simpatici!

Take it from me
Under the sea....

164

lol  lol  chiar ma miram cum rezistai fara rami in acvariu. Sunt superbi ca forma si culoare, si au o personalitate extraordinara. Astept o poza-2 cu noul "Div" al acvariului.

Etiamsi omnes, sed non ego.

165

ai si tu dreptate, nu m-am putut abtine  lol sunt prea simpatici big_smile ma uit la Chelsea (asa il cheama  lol ) si nu ma pot opri din ras  lol neonii sunt mai mari ca el
sta si fugareste bulele, imi priveaza plantele de co2  lol

fac poze fac big_smile dar sa se adapteze sa aiba culorile frumoase tongue si ii iau si fetita cat de curand. sper si 2 companioni, rami electric blue

Take it from me
Under the sea....

166

Oh, am vazut niste poze superbe la dan bitanu, cu niste rami albastri, superbi. Si eu mi`as dori din suflet si o pereche de blue, dar mi`as bate joc de ei in 35l. Ma multumesc cu Rami si Sticks, ca sunt si eu superbi.

167

am vazut astazi la Reef rami albastri, niste superbitati la 50 lei bucata, doar masculi, femele nu se vand ca sa nu ii inmultim. asa ca..astept sa ii iau "pe sub mana" lol

Rami si Sticks sunt divini big_smile orice ai pune in plus doar ar distrage atentia de la frumusetea lor big_smile

Take it from me
Under the sea....

168

da pai exact asta am vazut astazi, dar pretul mi s-a parut bataie de joc. 50 de lei pentru un ramirez, doar mascul? sunt superbi dar... sa ii pastreze sanatosi

Take it from me
Under the sea....

169

normal  lol de banii aia le ofer conditii optime celor deja prezenti in acvariu  lol si daca nu imi dau si femela, nu iau nimic  :pp

Take it from me
Under the sea....

170

Cam "ieftini". Oricum sunt superbi, ce minunatii creeaza natura asta :s)  Si asa Alex, pune picioru`n prag. Eu zic sa te duci sa`i iei la rost, de ce nu dau femele lol  lol

171

le e frica ca le facem concurenta lol ne punem pe inmultit si nu mai dau ei nimic lol la preturile alea  ma apuc de discusi lol
sunt chiar divini...eh apuc eu sa fac rost pana la urma, nu ma las  :smoke

Take it from me
Under the sea....

172

Acesta este noul ramy big_smile haios, dulce, simpatic foc big_smile

Am gasit intr-un colt ascuns, acum ca tot defrisez tot, un singur fir de marsilea, l-am pus in substrat la lumina, a prins radacini big_smile cu putin noroc, plecand de la un fir imi fac gazon lol

Take it from me
Under the sea....

173

Ah, tot d`asta grasut ti`ai luat lol  lol  ai mei sunt "model" mai subtirel asa, mai fotomodei. Sa`ti traiasca gajiu, ca`i simpatic maxim :s)

174

Nu au  nici cei de la Reef femele pentru ca nu le-au dat nici lor Asiatici , tocmai pentru a nu ii inmulti noi Europeni .
Dar eu ma gandeam ca daca se combina  un mascul albastru cu o femela normala de prin acvariile noastre cand ies puiisori  macar una trebuie sa fie o femela albastra care sa fi mostenit coloritul tatalui , insa este doar o presupunere de a mea nu o certitudine

Un geniu nu este niciodata inteles ..dar nu te gandi ca daca nu esti inteles  ... esti un geniu

175 Editat de allexya (2010-11-18 21:43)

cezara gusturile nu se discuta  lol imi plac mai impliniti asa  lol ai tai sunt fotomodele in toata regula, au voaluri si punctulete de firma  lol

asta mi-am inchipuit si eu, nu ar vrea sa ii inmultim ca sa scada pretul pe piata. daca o sa am vreodata bani poate ma voi risca sa iau un mascul albastru, de incercare. sau poate devin mai comuni si or sa inceapa sa importe si femele

Take it from me
Under the sea....

176

Poze noi cu Chelsea big_smile sper sa ii gasesc si fetita cat de curand, sa se impace cu ea de mic.
acum a terminat cu bulele de co2, bate geamul, mai precis coltul din stanga fata, vede el ceva acolo interesant lol

Take it from me
Under the sea....

177

si poze cu vegetatia luxurianta care vad ca prefera tratamentul antialge, se face din ce in ce mai rosie lol

Take it from me
Under the sea....

178

frumos domne' frumos tare....pestisorii au ajuns cu bine la destinatie!!!si poate-ti faci timp sa-mi explici si mie formula aia magica ca aseara ....nu s-a putut!

“Misiunea mea este sa- mi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine.
Ne întelegem bine, ca între asasini.”
Emil Cioran

179

:apl  :apl  :apl Frumos, sincer o evoluție de vis! :apl  :apl  :apl  :kiss

180

allexya A scris:

si poze cu vegetatia luxurianta care vad ca prefera tratamentul antialge, se face din ce in ce mai rosie lol

Mai allexya ce frumos este....intotdeauna acvariul tau a fost deosebit, dar parca acum arata mai bine ca niciodata. Imi place asa ca o mica jungla si cred ca si pestii se simt minunat. Folosesti CO2 ? din cate stiu eu parca nu aveai instalatie....

PS: astept cu interes si aparitia lui Manchester United.... lol

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771