101 Editat de sTTTk (2010-11-21 23:50)

Re: Va salut cu drag

Andi66 A scris:
sTTTk A scris:

dl costin daca vrei sa iti prezinti acvariul si sa primesti sfaturi te rog sa deschizi un thread nou in sectiunea prezinta-te si prezinta-ti acvariul iar colegii sigur or sa te ajute, numai bine big_smile

Na ca ai si musafiri...asa pe ne-puse masa... lol

sa traiesti nea andi, daca am musafiri trebuie sa ai servesc cu niste varza si miel  lol

Multi vad, putini cunosc !

102

Frumosi pesti ! :apl  :apl  :apl Gabi cred ca este o minune sa stai sa-i privești! :apl  :apl

103

in mod cert asta Paulica....eu am fost la el....si am plecat ingandurat...sti de ce??....asa de mult imi doream acvariul lui............vis nu alta!!!!!!!!!

“Misiunea mea este sa- mi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine.
Ne întelegem bine, ca între asasini.”
Emil Cioran

104

Mâine ma duc și eu și bag discusi....dar ce fac cu 90% din plante???? Cate vor rezista la 30 de grade?

105

selectezi paulica, ....mai si vinzi..., mai faci si cate un cadou....se gasesc solutii!!! tongue
:noroc  :sok

Emil Cioran

106

remus242004 A scris:

selectezi paulica, ....mai si vinzi..., mai faci si cate un cadou....se gasesc solutii!!! tongue

Nu merge Remusica, plantele sunt primele în ierarhie apoi peștii :noroc

107

pelly67 A scris:
remus242004 A scris:

Nu merge Remusica, plantele sunt primele în ierarhie apoi peștii :noroc

nea paul, dar nu le tii la 30grade, ci la 28grade-intradevar este limita superioara a temperaturii; incercam sa imbinam plantele cu pestii  wink
nea remusica, cand stai mai mult prin buc poate imi faci o vizita  tongue

108

Da Gabita asa este, însă noul bazin nu are decât 22 de zile, asa ca îl voi mai păstra în configurația asta ceva vreme. Nu vreau sa aiurez însă ști cum este ...parca vrei unul și mai mare...și mai mare! Cu ceva vreme în urma spuneam ca nu mai am pământ pentru plante noi. Am crezut ca dacă trec la 180l voi rezolva problema.....aiurea, acum sunt în aceeași situație lol  lol  lol

109

pelly67 A scris:

Da Gabita asa este, însă noul bazin nu are decât 22 de zile, asa ca îl voi mai păstra în configurația asta ceva vreme. Nu vreau sa aiurez însă ști cum este ...parca vrei unul și mai mare...și mai mare! Cu ceva vreme în urma spuneam ca nu mai am pământ pentru plante noi. Am crezut ca dacă trec la 180l voi rezolva problema.....aiurea, acum sunt în aceeași situație lol  lol  lol

Ai mare dreptate, intotdeauna ne confruntam cu cate ceva, eu de exemplu am putine alge si vreau sa scap de ele, momentan am redus fertilizarea si asteptam sa vedem ce iese  wink

110

Apropo de alge...m-a ferit sfântul de ele pana acum, nu știu exact cum dar asta este. Totuși când am avut peste limita normala am dat tare cu Easy carbo si cu Algol de la JBL. Știu ca toți recomanda sa nu folosim chimicalele dar dacă le utilizezi din fașă fără a aștepta sa-ți cuprindă tot acvariul ,nu cred ca este o crima. Ambele substanțe mi-au fost de un real folos.

111

pe langa reducerea de fertilizanti, am sa incerc si putin easy-carbo sa vedem ce rezulta  :ang

112 Editat de Andi66 (2010-11-22 20:22)

sTTTk A scris:

pe langa reducerea de fertilizanti, am sa incerc si putin easy-carbo sa vedem ce rezulta  :ang

Da...da   :pp (varză cu miel)

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

113

Andi66 A scris:
sTTTk A scris:

he-he-he ha-ha-ha smechere care esti smecher, doar varza ca suntem in post  big_smile

114

sTTTk A scris:
Andi66 A scris:
sTTTk A scris:

he-he-he ha-ha-ha smechere care esti smecher, doar varza ca suntem in post  big_smile

In post esti tu....eu sunt de garda... yikes  lol  big_smile

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

115

Andi66 A scris:
sTTTk A scris:
Andi66 A scris:

In post esti tu....eu sunt de garda... yikes  lol  big_smile

Asta a fost buna, ti-am dat un +1; asa ca sa stii cine te iubeste si de la cine o sa primesti cadou de mos nic-olae  big_smile

116

pffff ce golani!! :frogp

Emil Cioran

117

remus242004 A scris:

pffff ce golani!! :frogp

E valabil si pentru Nea Remusica....daca e cuminte, vine moşu... :apl

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

118

oaaaa....eu sunt cumintenia intruchipata!!!!!!....nu stiu de ce dar am impresia ca ma sare!

Emil Cioran

119

remus242004 A scris:

oaaaa....eu sunt cumintenia intruchipata!!!!!!....nu stiu de ce dar am impresia ca ma sare!

Nu esti singurul...din pacate  sad

gheorghiu_andi@yahoo.com
+40 0748 776 771

120

asa deci...hai mai ia o gura  :noroc  de apa plata....si sa ne inbatam in vise!

Emil Cioran