Re: Va salut cu drag
asa deci...hai mai ia o gura :noroc de apa plata....si sa ne inbatam in vise!
Cam aşa ceva....deocamdată...cine ştie poate vine moşu până la urmă.... :apl
+40 0748 776 771
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Va salut cu drag
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
asa deci...hai mai ia o gura :noroc de apa plata....si sa ne inbatam in vise!
Cam aşa ceva....deocamdată...cine ştie poate vine moşu până la urmă.... :apl
:ang Alooo ce mos soseste :-
:ang Alooo ce mos soseste :-
Nicoale mai întâi, că e pe 06.12 şi pe urmă dacă mai rămâne ceva...cu condiţia să fi fost cuminte, poate vine şi Moş Crăciun. :noroc
Pentru baietii mei :
Într-un zoo-magazin:
- Aveţi cumva de vînzare nişte rechini mici?
Vînzătorul, mirat, răspunde că nu şi întreabă la ce îi trebuie.
- Păi, ştiţi, vreau să o învăţ minte pe pisica mea, fiindcă e a cincea oară cînd îmi mănîncă peştisorul din acvariu…
:noroc
cateva poze noi, sper ca se vede evolutia plantelor si a discusilor care mi-au mancat urechile
:apl :apl :apl ^:)^ frumusete mare tinere!!!! si schimbare totala!!!bravo de 3 ori bravo!
Bravo Gabi! :apl :apl :apl Foarte frumos! :sok
va multumesc mult
ce sa zic : ma gandesc poate pe viitor sa imi fac un acv de 700-800 litrii, adica mai lung :stupid dar sa vedem de banuti si loc :smoke
nu te tenteaza ceva gazon?
am ceva, dar creste greut + am de gand sa plantez niste staurogyne; si sa vad pe unde mai indes niste tonine
Aloooo domnu !!!!!!! :hug
Tonine = multa lumina
Felicitari pentru noua imagine a acvariului ^:)^
Vad ce facusi rost de Nymphaea lotus 'Red'.I-ti mai trebuie ?
Aloooo domnu !!!!!!! :hug
Tonine = multa lumina
Felicitari pentru noua imagine a acvariului ^:)^
Vad ce facusi rost de Nymphaea lotus 'Red'.I-ti mai trebuie ?
Multumesc nea stefane de urare; lotus nu imi mai trebuie-dar cred ca remusica ar vrea; pt tonine eu zic ca am ceva lumina acum sa vedem cum vor creste :pp
...in curand poze cu o noua surpriza... zic eu ca va fi placuta ... :noroc
Foarte frumos acvariul tau. Visez si eu la asa ceva dar din lipsa de spatiu ma limitez la ce am in momentul de fata, pe viitor ... ... ... poate.
Imi plac foarte mult discusi, plantele, felul in care este luminat acvariul (sau sa fie din cauza fundalului albastru :omfg ) oricum este superb ...
Cuvinte de lauda si un mare + pentru tine si acvariul tau. :sok
Ape limpezi, sanatate si bucurii alaturi de acvariul tau.
Foarte frumos acvariul tau. Visez si eu la asa ceva dar din lipsa de spatiu ma limitez la ce am in momentul de fata, pe viitor ... ... ... poate.
Imi plac foarte mult discusi, plantele, felul in care este luminat acvariul (sau sa fie din cauza fundalului albastru :omfg ) oricum este superb ...
Cuvinte de lauda si un mare + pentru tine si acvariul tau. :sok
Ape limpezi, sanatate si bucurii alaturi de acvariul tau.
Iti multumesc frumos Olimpiu, si tu ai un acvariu superb... incet incet crestem cu totii : in acvarii iar experienta si prietenia de pe acest forum este de neegalat :apl
Iti urez multa sanatate, sa te bucuri de tot ce ai realizat si oricand vei trece prin buc sa nu ne uiti
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RYbtXao45Lg[/youtube]
noutati : am 2 perechi de discusi formate care mi-au depus, una ieri(pe buturuga) si una care depune acum pe geam-femelele sunt san merah iar masculii marlboro; din pacate depun in acvariul comun, pe viitor am de gand sa separ perechile
scuze de calitatea videoclipului insa este filmat cu un telefon bb si nu are o camera tocmai buna :smoke
Felicitările mele Gabi arata superb.Am de gând și eu sami iau discusi pentru acvariul de 300 l.Bravo :apl .Ape limpezi Costin :acv
Felicitările mele Costin arata superb.Am de gând și eu sami iau discusi pentru acvariul de 300 l.Bravo :apl .Ape limpezi Costin :acv
Costin felicitarile mele.....
PS: E de la varza cu miel.
Felicitările mele Costin arata superb.Am de gând și eu sami iau discusi pentru acvariul de 300 l.Bravo :apl .Ape limpezi Costin :acv
Multumesc frumos Cosmin pt urari, dar pe mine ma cheama Gabi
lup cosmin A scris:Felicitările mele Costin arata superb.Am de gând și eu sami iau discusi pentru acvariul de 300 l.Bravo :apl .Ape limpezi Costin :acv
Costin felicitarile mele.....
![]()
![]()
![]()
PS: E de la varza cu miel.
Andone, nu fi rau... ca nu mai vezi varza cu miel ever
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Va salut cu drag