Re: Upgrade 300...
Foarte frumos acvariul :apl :apl
Am si eu o mica intrebare daca nu te superi...Cum se impaca scalarii cu ramirezii?
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...
Pagini « 1 … 16 17 18 19 20 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Foarte frumos acvariul :apl :apl
Am si eu o mica intrebare daca nu te superi...Cum se impaca scalarii cu ramirezii?
De 11 luni am scalari cu remirezi la un loc și pot spune ca am avut doua perechi de scalari și doua de remirezi intru-n acvariu de 80 litri.Nu am avut probleme nici o data cu ei.Chiar mi-au depus de câteva ori până acuma.Dar am avut și multe plante în acvariu.
Multam' fain! :sok :sok :sok Cat despre acvariu: il ador!! :s)
Deh ... :apl ... ce sa mai zic, :fcool vedete :fcool , si ce mai vedete :sok
Foarte frumos. Acvariul a evoluat mult de tot de cand nu l-am mai vazut eu. Arata cu adevarat bine.
De ce esti asa de zgarcit cu fotografiile de ansamblu, sau trebuie sa platim pentru ele? :pp Daca da, spune un pret, nu conteaza eu dau ... ... :pp :sok
P.S. Cand vin la Deva, vrei nu vrei o sa iti fac o vizita :sok :fbr
Ei ca sa va împac pe toți am sa postez o poza aici și restul la carte de vizita.Sper doar sa va placa :pls
Bravo Cosmine!!! :apl
Pentru cine a uitat cum arata acvariul tau, imi permit sa alatur aceste doua poze, care ilustreaza progresul tau evident si laudabil:
Bravo Cosmine!!! :apl
Pentru cine a uitat cum arata acvariul tau, imi permit sa alatur aceste doua poze, care ilustreaza progresul tau evident si laudabil:
Diferenta este enorma :sok sper doar sa o tina tot asa, si sa ne incante in continuare cu fotografii superbe.
Acvariul arata super fain. Pesti sunt superbi, mai trebuie numai sa inceapa sa depuna. Plantele sunt de asemenea superbe si sanatoase.
Sa ai parte de acvariu asa curat si sanatos. :sok
Bafta si numai bine! :sok Ape limpezi! :sok
Da întradevăr Domnule Radu la început acvariul arata groaznic,nu știam ce înseamna acvaristica.Prin multa munca și documentare am reușit sa ajung unde am ajuns.Inca odată vreau sa mulțumesc tuturor celor care mau ajutat cu sfaturi păreri și multe altele.
Olimpiule vreau sa vedem și la tine ceva frumos dar iți va trebui multa răbdare și tutun :smoke
Poze noi:02.12.2010 :-
DIn ce in ce mai bine, Cosmine!
Felicitari!
Upgrad 300 ...05.12.2010 Si aștept și ceva idei pentru ai face o freza noua.
eu zic sa ii faci o freza "depeche"
ps: unde-i althernathera?
Mai lasă-l un pic Cosmine! Asa am greșit eu și am pierdut o roaba de plante. Lasa-l sa facă 2 luni și apoi dai cu foarfeca....părerea mea
Bobi mersi de idei
Althernathera apare în pozele următoare cam pe 24 decembrie și sa îndesat tufa destul de mult.
Frumos, foarte frumos :sok
No comment!
baga-l la concurs ca sa te pot vota :noroc
haideee...baga-l la concurs...!!!...bagam cate un vot! :sok
Da-i bataie, ce mai stai.... :noroc
superb acvariul .felicitari
Pagini « 1 … 16 17 18 19 20 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...