Desi credeam ca odata cu spargerea neonului de saptamina trecuta am scapat de ghinioane, se pare ca ele nu au trecut, ba din contra s=au amplificat. Am facut un schimb de butelii astazi cu ajutorul colegului clau truta, eu intrind in posesia uneia mai mare decit aveam pina acum. Am incercat sa o leg la instalatia de co2 existenta, dar am constatat cu stupoare ca nu mai functioneaza. Unul din cele 2 ceasuri ale reductorului arata 50 bari, celalalt 0, cu electrovalva deschisa. Cu electrovalva inchisa, daca invirt robinetul de reglaj de pe reductor intr-o pozitie oarecare ceasul 2 isi mareste indicatia, chiar si pina la 1. In momentul in care electrovalva deschide cade brusc in 0. Desi pina acum ceasul al 2-lea, care indica presiunea dupa reductor avea obiceiul sa scada in momentul deschiderii electrovalvei el nu a afisat niciodata valoarea 0. Nu am numarator de bule si nu pot sa imi dau seama cite bule intra in reactor, asa ca am desfacut tubul de co2 din fata electrovalvei (pentru a elimina si supozitia in care electrovalva e stricata si nu mai deschide) si am introdus furtunul de co2 intr-o sticla cu apa. Surpriza.....nici o bula. Nimic. PAuza. Apoi m-am gindit ca robinetul de pe butelie e stricat si nu deschide. Am demontat reductorul si l-am deschis. S-a auzit un fiiiiisssssss puternic. Deci robinetul deschide.....
Singura concluzie pe care o trag e ca s-a dus reductorul pe apa simbetei. 
Daca aveti si alte pareri, idei despre ce s-a intimplat sau cum sa imi dau seama ce s-a defectat v-as ruga sa le expuneti aici.
Multumesc.
"Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii"