Re: Upgrade 300...
A reapărut și acvariul de 80 litri cu Guppy.Sper sa va placa cea ce o sa vedeți.
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...
Pagini « 1 … 17 18 19 20 21 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
A reapărut și acvariul de 80 litri cu Guppy.Sper sa va placa cea ce o sa vedeți.
Cosmine, spune-ne si noua, unde vrei sa ajungi! Nu de alta dar vad ca, nu te potolesti deloc, tu mai si dormi noaptea?
Bravo, frumoase acvarii!!! :apl
Ma bucur Domnule Radu ca va plac acvariile mele.
1 De dormit dorm când apuc ca sunt foarte ocupat cu serviciul.
2 Mi-as dori sa ajung măcar până unde ați ajuns dumneavoastră.
3 Iar acuma vreau sa trec la un capitol mai greu,mai precis ''Discusi''prea mult mi-au intrat la inima.Sper sa ma și pot descurca.
Ma bucur Domnule Radu ca va plac acvariile mele.
1 De dormit dorm când apuc ca sunt foarte ocupat cu serviciul.
2 Mi-as dori sa ajung măcar până unde ați ajuns dumneavoastră.
3 Iar acuma vreau sa trec la un capitol mai greu,mai precis ''Discusi''prea mult mi-au intrat la inima.Sper sa ma și pot descurca.
Noi de ce crezi ca suntem aici? Sa te descurcam, daca te incurci!
A apărut una dintre vedete,nevasta lui nu apare deoarece păzește cuibul cu strășnicie:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KZ91ZyWXCbQ[/youtube]
frumos exemplar :apl
Frumos, foarte frumos! :sok :flove
Am făcut și un set de teste și va arat și vouă rezultatele obținute: NO3=10, PO4=1,No2=1,Fe=0.1, Kh=4,Gh=4,Ph=6.2,Cl=0.Nu știu dacă este bine,dar aștept și părerile voastre.
Veterani din acvariu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Uc_WR1I-CJU[/youtube]
:sok :noroc Si mie cand aveai de gand sa imi spui? :noroc :sok
Si totusi Mos Craciun exista!!! :fbr
Ok ma bucur enorm :apl Iti multumesc de pe acum pentru gestul frumos si pentru cadou. Sper :pls sa arate la fel de bine si la mine in acvariu.
Chiar aveam nevoie de una sau doua perchi de scalari pentru ca la mine in acvariu nu s-au ales. Am avut de la bun inceput 10 indivizi, dar nu s-au ales nici macar o pereche. Razboi in acvariu am cat vreau, dar nimic concret, si sincer nu mai suportam sa ii vad ca se cearta in permanenta. Asa ca iti multumesc inca odata Cosmin ^:)^ . Acum sunt parca si mai curios, sa ii vad cum arata, desi o foto face cat 1000 de cuvinte, eu tot mai mult as vrea sa ii vad "live".
P.S. Vezi ca ai un PM.
O pereche superba. Prietenul la nevoie se cunoste :sok
Ma bucur ca tia plăcut cadoul meu Mr_BigOlyMan.Sa ai noroc de aceasta pereche și sa ma im bucuri și pe mine cu niște pui de la ei. :sok
Sarumana multumesc :sok
Promisiunea e promisiune, asa ca poti sa stai linistit ca o sa primesti ce ai nevoie! :sok
Am revenit cu ceva poze pe anul acesta 2011.01.05
Restul de fotografi pot fi văzute la cartea de vizita.
Dupa un mic test facut la apa din acvariu,testele arata cam asa:NO3=10, PO4=1,No2=1,Fe=0.1, Kh=4,Gh=8,Ph=6.4,Cl=0.
Astep părerile voastre.
Foarte frumos! Nu stiu ce mi-a placut mai mult plantele sau pesti. Ai facut o treaba super se vede devotamentul
Pagini « 1 … 17 18 19 20 21 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...