Am inteles ideea de acvariu la fel ca si majoritatea celor de pe acest forum, respectiv un "colt de natura" adus in casa noastra. Fiind incepatori in ale acvaristicii, ne-am gandit sa luam lucrurile treptat. Tinand cont si de timpul pe care il avem la dispozitie am optat initial pentru acest gen de acvariu, respectiv cu plante de plastic si nisipul acela albastru, gandindu-ne ca daca lucrurile vor merge bine vom inlocui chestiile artificiale cu ceea ce inseamna de fapt un acvariu.
Totusi, avand in vedere ca am dat niste bani pentru achizitionarea acvariului pe care il avem acum si pentru ceea ce avem in el, ni s-a parut putin deplasat comentariul facut de un forumist, un acvarist mai cunoscator in domeniu, menit teoretic sa ne ajute cu sfaturi.
Pe de alta parte, am vazut ca exista si persoane care ne-au inteles punctul de vedere, pentru acest lucru le multumim si vom continua sa postam mesaje pe acest forum. Sunt oricand binevenite sfaturi, sugestii, inclusiv reclamatii, atat timp cat sunt spuse de o maniera amabila, pozitiva. Iar daca am adaugat si poze cu acvariul, nu ne-am gandit in vreun moment ca am putea castiga acel concurs, ci din simplu motiv ca il consideram o "realizare" a noastra, ca mai avem si pesti in viata si carora speram (in primul rand) sa le fie cat mai bine.
Speram ca ne-am facut intelesi si... keep in touch 
Rox & Silv