Subiect: femela de betta
salutare tuturor am un mascul mare de betta vreo 10 cm si 2 femele una de 2,5 cm si una de 3 cm o merge sai pun sa depuna...cel de la care iam cumparat imi zicea k merge da eu nu prea cred voi ce ziceti ?...

Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » femela de betta
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
salutare tuturor am un mascul mare de betta vreo 10 cm si 2 femele una de 2,5 cm si una de 3 cm o merge sai pun sa depuna...cel de la care iam cumparat imi zicea k merge da eu nu prea cred voi ce ziceti ?...
ESte foarte posibil sa depuna, dar masculul ala are chiar 10 cm?:lol::lol:
are cu tot cu coada 10 cm ..fara coada are vreo 5 cm
cand fac rost de un aparat fac o poza sa vedeti diferenta
Atunci asteptam poze
Asta e masculu
Si femela asta e femela aia mai mare ? ce spuneti merg sa i pun sa mi depuna ?:)
Cu siguranta pot depune acum mai ramane ca si femela sa fie de acord :lol::lol:
pai si cum fac ..ii bag pe am2 in acvariu ?sau ii tin separat doar sa se vada intre ei ?
ms.....asta cu 10 cm o stiam
Indicat ar fi sa pui intai femela iar a doua zi sa pui masculul, dar apa nu trebuie sa aiba o inaltime mai mare de 8-10 cm
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dcPmjuoeQuM&feature=PlayList&p=8D273C7C57D26304&playnext=1&playnext_from=PL&index=4[/youtube]
am bagat femela de azi...maine de dimineatza bag si masculul ..poate poate
salutare tuturor mi au depus :X:X:X....acum mai am o problema ...cand o iesi puii mancare pentru ei nu gasesc aici la magazin:(
Cineva mia zis sa pun un galbenush de ou fiert intru n borcan si sa aiba temperatura apei ridicata...cik se formeaza acolo niste microviermi
O incerc pasta sau le dau galbenus de ou simplu ?
Va rog ajutati ma pui de BETTA nu am mai avut..
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » femela de betta