Re: Upgrade 300...
Cam asa arata acvariul in data de 01.02.2011
Restul de poze sunt pe carte de vizita sper sa va și placa cea ce am reusit :sok
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...
Pagini « 1 … 18 19 20 21 22 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Cam asa arata acvariul in data de 01.02.2011
Restul de poze sunt pe carte de vizita sper sa va și placa cea ce am reusit :sok
mai rareste plantele mari din fundal pentru ca iti creeaza umbra celor din midground si prim plan. sau cel putin asa se vede in poza.... :noroc
mai rareste plantele mari din fundal pentru ca iti creeaza umbra celor din midground si prim plan. sau cel putin asa se vede in poza.... :noroc
Asa voi face mâine dimineața dar nici poza nu prea este de calitate :fok
Asa cum m-ai obisnuit si pana acum vad ca tu continui. Iti place sa ma chinui.
Ca un traficant de bile mai arunci cate o o poza o sorb din priviri si ma lasi sa tanjesc dupa urmatoarea ''bila''.
Foarte frumos acvariul daca nu era distanta asa de mare mi-ar fi facut o deosebit de mare placere sa cunosc creatorul acestei lumi de vis si cum de la orice maestru ai ce invata asa as fi venit si eu cu agenda si 2 creioane ca sigur nu mi-ar fi ajuns unul.
Sa o tii tot asa. Personal sunt placut impresionat mai ales ca m-ai delectat si cu cateva poze din culise. Numai bine Cosmin!
Buna tuturor de pe acest forum.Astăzi am împlinit un an de când am intrat pe acest forum și mi-am făcut cont.
Vreau sa mulțumesc celor de la Acvarii de vis ca mau primit și pe mine pe acest forum :sok
Am stima și respect pentru cei care mau ajutat sa ajung unde am ajuns în momentul de fata ^:)^
La început am plecat cu stângul dar încet încet m-am redresat pentru ca unele persoane de pe acest forum miau acordat tot sprijinul și toata atenția și pentru asta vreau sa le mulțumesc :noroc
Acum vreau sa va arat acvariul de atunci cum arata cel de 80 litri
Acum in prezent 80 litri
Si cel de 300 litri
Si acum vreau sa va mulțumesc tuturor de pe acest forum ca mati primit și pe mine în rândul vostru :fok
Ape limpezi tuturor :acv
La mulți ani și super acvarii Cosmine! :apl :apl :apl
La cat mai multi ani pe acest forum ! :sok
Set-up-uri cat mai spectaculoase. :sok
Hmmm uite asa imbatranim si nu nedam seama.
Un lucru vreau sa adaug si eu. Din multitudinea de sfaturi primite nu ai fost egoist si niciodata nu ai zis pe un ton autoritar unui nou venit ''pune mana si citeste!' ci ne-ai scutit de erorile pe care orice incepator le face si ai impartasit la toti secretele tale iar cei care au avut urechi sa asculte si ochi sa vada au acum ''bijuterii'' in loc la borcane. Pentru asta jos palaria :apl
dupa ce le-ai dat de toate si au tras o fotosinteza sanatoasa, te cred si eu. imi place ce vad, esti pe drumul cel bun :noroc
Super! :apl :apl :apl ...
PS. Cosmine înclin sa cred ca setările aparatului tău nu sunt foarte ok. De ce nu încerci pe manual pana găsești imaginea ideala?
Dupa un lung sir de probleme am revenit pe acest minunat și frumos forum.Felicitările mele tuturor care au ajutat acest forum de acvaristica sa arate asa de frumos :sok
Dupa ceva modificări făcute în acvariu acum arata cam asa:
nu pui ceva scund in prim plan? HC, staurogyne, chair parvula... ce zici?
Da-mi voie sa te felicit pentru locul obtinut la concurs. Nu este chiar ce iti doreai dar tinand cont ca ai concurat cu niste colegi cu niste acvarii de milioane - si la propriu si la figurat - zic ca este bine. Acum ai experienta unui concurs si sti ce se cere pentru urmatorul. Felciitari si succes pentru editia urmatoare...ca stiu ca ne pregatesti o surpriza
Dupa un rînd de probleme apărute în viata mea și după 4 săptămîni de stat prin spital a mai apărut o problema și nu știu cum sai dau de cap.Cer ajutorul tuturor de pe acest sait sami spună și mie despre ce alga este vorba și cum pot so combat.Fertilizanți nu au fost introduși în acvariu pe durata în care am stat în spital.Si nu au fost făcute schimburi de apa.
Dupa o reorganizare totala în acvariu in acest moment arata cam asa.
Aici începe povestea celor doi Brown Turqoise.;) Așteaptă sa se reunească grupul lor.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bejjNJlWTWU[/youtube]
Superbi ... o sa iti fac o vizita ca sa ii vad live ...
Aici începe povestea celor doi Brown Turqoise.
Așteaptă sa se reunească grupul lor.
Vrei sa zici ca o sa mai vina si altii ... ?
Bafta in ceea ce ai inceput ...
Din cauza tuburilor de la sistemul de iluminare care sunt doar la 1 cm de luciul apei temperatura in acvariu este de 28 grade in permanenta.
Din momentul startului am avut aceasi temperatura in acvariu si plantele zic eu ca au fost ok.
De acea am ales sa incerc si eu cu discusi.
Daca este asa am si eu o intrebare:ce se intimpla cu plantele lui bradraqua si a mai multor acvaristi care au discusi in plantat la 29 de grade.
Bafta cu discusii!
Nu mai sta pe ganduri, sa ne tii la curent cu evolutia bazinului.
:apl
Pagini « 1 … 18 19 20 21 22 … 38 »
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Upgrade 300...