ok Paul, cu prima poza, ptr moment nu am cu ce sa-i ajut, trebe sa se mai chinuie in 40 litri, cei 26 betta
, pana fac rost de o masa solida care sa tzina toti cei 70 litri, si mai am un acvariu in constructie ptr un birou si mai scap atunci de 4-5 din ei.
poza 2, scalarii i-am mutat deja intr-un acvariu de 150l, 50cm inaltime. erau provizoriu cu tetrazonii aceia. 
poza 3, ziua am un fel de perdea speciala sa nu bata lumina soarelui in el, iar seara, dupa apus, o ridic ptr a se vedea frumos si de afara. Stiu ca nu sunt nici pozele prea bune, in partea stanga este si un filtru si un incalzitor, in colt, iar pestii sunt toti la gramada, pana fac alte acvarii mai micutze ptr reprod., deja i-am cam impartit pe specii.
Pozele 3,4,5,6,7,8 sunt facute la aelasi acvariu de 200 litri(150*32*42), impartit in 2, in stanga pesti mari, dreapta mai mici, si pui de xipho, ce mi se mai inmultesc si mie 
Ai ceva guppy imperiali ? stiu ca se inmultesc usor, dar chiar nu am gasit deloc pe la craiova, pe unde am cautat, si daca ai drum prin dragasani, te astept pe aici, sa imi poti impartasi experienta mai bine
. O sa revin si cu cateva poze mai clare, cand se mai limpezeste acvariul de 150l, unde am pus 2 scalari si 4 thoracatum, la reprodus.
In legatura cu 'scotchul' negru, ce as putea pune altceva. asta e o banda adeziva Den Braven de vreo 5 cm, mi se pare ca da umpic mai frumos decat fara. Daca sti ceva diferit, mai bun, astept sa-mi spui, merci.
Multumesc baieti si astept critici in continuare, ca doar din astea mai invatz si eu
.