maine se face o saptamana de cand nu am mai bagat mana in acvariu si am hranit zilnic cat pentru 1-2 pestisori, lumina aprinsa de la 6 dimineata (atunci plec la lucru) pana la 10 seara. tot maine voi schimba si 30% din apa dupa cum scrie in "reteta" pt ciclarea acvariului.
cu toate ca e numa 1 saptamana am bagat primele 2 vietati in acvariu (2 melcisori pomacea cred, 1 sigur e dar al doilea are culoarea mai inchisa la cochilie in rest e indntic)
neonul flora-glo de care zicea Paul Hencz inca nu e in posesia mea din pacat (am batuto la cap pe vanzatoarea de la petshop toata saptamana pana sa hotarat sa faca comanda pt un neon cum vreau eu
) dar va ajunge marti sper... din pacate nici autocolant albastru nu am gasit (nici macar negru...), dar am gasit carton colorat la librarie, am luat o coala A2 de carton colorat "albastru". albastru e intre ghilimele pt ca asa am cerut in librarie, dar a scos de dupa tejghea (eu eram atent la alte prostii pe acolo pana la impachetat) cartonul, impachetat frumos am achitat pretul si am plecat. acasa am constatat ca in loc de albastru e mov... am incercat cu cartonul acela dar nu imi place cum arata asa ca lam dat jos... a 2 zii merg iara la librarie sa mai cumpar o coala, de data asta albastru vanzatoarea scoate iara o coala mov. o intreb daca nu are albastru, nu mov cum e asta si ce sa vezi... nici de dinasta nu am noroc... mai caut....
poze la acvariu nu mai are rost sa pun deocamdata deoarece nu am adus schimbari importante in el, singura schimbare e cei 2 melcisori