Re: aquapro 60 :D
pic.2
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » aquapro 60 :D
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
pic.2
salut,mss,..am 4 scalari,2cory,si 3 kuhli...doar ca restu inafara de scalari "patruleaza" mai mult noaptea..;))...iar acum observ ca scalarii mei se dau la melcii pomacea..:-??..ciudat..
Foarte bine arata!
Iti doresc mult succes!
Interesant muschiul ala. N`am incercat, am mai auzit la altii si la unii a tinut. Daca tine, bafta ta ca arata foarte bine.
Ma mir ca ai gasit asa ceva afara Seamana foarte bine cu christmas moss-ul,este ala cred.... http://www.aquamoss.net/Christmas-Moss/ … s-Moss.htm
astept doar sa vad daca tine,iar daca tine,o sa imi pun un covoras mare in acvariu..:D...pt ca era f mult la acel izvor,eu am mers doar sa iau apa,dar mam ales si cu asta...:D...:D:D:D...o sa va anunt in cazul in care tine...!!!
La vara... am sa bat toate raurile si izvoarele patriei...
Si daca rezista doar 2-3 luni... what? te duci si iei altul... si-l decupezi in cate forme vrei... si uite asa avem si diversitate in decor...
Ce idee buna!
:)
eu ma bucur ca am multe zone aici de unde sa iau asa cva.:D...dap..cat de curand o sa il fac sa arate altfel..:D...o sa postez atunci cva poze...:D..
cam gata cu decoratul in acvariu..:D
chiar ti-a iesit ceva misto pana la urma,felicitari ...cum e cu muschiul s-a prins?!...i merge bine?..nu ai avut efecte secundare?!
felicitari pentru evolutia clara
efecte secundare nu am avut,,,sper sa nu fie nici de acuma incolo...am tinut muschiu 24de ore in apa cu albastru de metil,apoi l-am spalat bine cu dushul,apoi direct in acvariu!!!de prins nu pot spune ca si-a infipt radacinile in nisip,sta doar asezat,de aceea am prins care o mica parte din el cu cate o piatra,pt ca ai mei cory le place sa intre sub "plapumioara"..;))...orcum da impresia ca ii merge bine!!!
Ce dragut....
Dap... ma duc la izvor....
Arata foarte bine, si "aerisit" dar si decorat in acelas timp.
Mie imi place, e un echilibru acolo.
si..mi-am plantat s eu acvariul,am dat scalarii..din lipsa de spatiu..s vin cu noi imagini,,...:D:D:D:D...
Muschiul?! si`a dat demisia? :fp :fp
mam plictisit de el..am facut curat si ..era multa mizeris stransa in el...gata la gunoi..;)))....:P...am incercat sa il bag sub piele dar nu mergea=))..:P:PPP
si..mi-am plantat s eu acvariul,am dat scalarii..din lipsa de spatiu..s vin cu noi imagini,,...:D:D:D:D...
Roca din partea dreapta pare sa fie calcaroasa, in rest - frumos!
ms...cred ca este...dar in ea imi stau kuhli ziua...este cumparata din hornbach!...m-am gandit sa o si scot,,,dar ..putin mai incolo,,cand o sa am in acvariu doar neoni si cva creveti cred...tre sa dau niste conconius,tetrazona...:-??...
ms...cred ca este...dar in ea imi stau kuhli ziua...este cumparata din hornbach!...m-am gandit sa o si scot,,,dar ..putin mai incolo,,cand o sa am in acvariu doar neoni si cva creveti cred...tre sa dau niste conconius,tetrazona...:-??...
Kuhli pot sta si in alta parte. Roca aceea nu face altceva, decit sa-ti mareasca pH-ul si duritatea. O sa-mi spui ca pestii sunt OK? Daca da, o poti lasa in acvariu...
ppestii mei sunt f ok..nu au nici o treaba,...sg pb e un tetrazona..care e fugarit intruna de celalalt...:-??...nu se bat..dar se fugaresc..si din cauza asta unul este mereu ascuns retras..
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Acvarii mici (apa dulce) » aquapro 60 :D