Subiect: reamenajare acvariu 200l cu discusi
am reamenajat putin acvariul meu,sper sa nu ma criticati prea tare . ms
Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » reamenajare acvariu 200l cu discusi
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
am reamenajat putin acvariul meu,sper sa nu ma criticati prea tare . ms
diabloo A scris:am reamenajat putin acvariul meu,sper sa nu ma criticati prea tare
. ms
Set-up-ul aceasta, ca si cel precedent este onorabil, problemele treneaza in privinta spatiului oferit acestor pesti. Nu inteleg rostul aditiei de CO2, cind aerarea este atit de puternica!. Masori cumva pH-ul, acesta se mentine constant? Asa-i ca nu te-am criticat prea tare?
P.S. Sa inteleg ca renunti la subiectul anterior, aproape identic cu acesta? Nu vad rostul dublarii acestor 2 subiecte.
acum 2 zile ph era de 6,5 nu stiam ca daca am pus co2 aerarea trebuie sa fie mai mica, sunt incepator si invat. ms
da. ms
acum 2 zile ph era de 6,5 nu stiam ca daca am pus co2 aerarea trebuie sa fie mai mica, sunt incepator si invat. ms
1. pH-ul in cazul Discusilor trebuie monitorizat zilnic!
2. Incepatorilor ar trebui sa le fie interzisa detinerea de specii pretentioase/valoroase! Exista destul "material didactic", cu pretentii mult mai mici, care poate servi pentru perfectionare si acumularea experientei.
ms mult esti foarte de treaba azi...:d
ms mult esti foarte de treaba azi...:d
Fara placere dar si alta data, in ocazii similare!
Nu inteleg de ce iti doresti aditie de CO2? e o mare enigma :smoke
Daca ai fi avut plante "hard" poate as fi inteles...dar asa...Este dificil sa ti acvariul de discusi,care nu e foarte mare pentru cati sunt si cat se preconizeaza ca vor creste,cu CO2,fara PhControler,si sa-ti mai si doresti un 6,5...
Ai discusi,ei sunt punctul de atractie acolo,plantele reprezinta doar o mica completare a decorului,zic sa te concentrezi asupra bunei dezvoltari a celor mai frumosi pesti de apa dulce.
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » reamenajare acvariu 200l cu discusi