Subiect: Acvariu refacut!
Acvariu refacut si inca il lucru!Ast pareri!

Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariu refacut!
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvariu refacut si inca il lucru!Ast pareri!
Scuze pt claritatea pozelor
poza guppy
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zgRvxjdtgWs[/youtube]
filmat cu telefonul in realitate arata mult mai bine
unde e carasius auratus
Au fost primii mei pesti cu care am debutat pe acest site!Acum m-am reprofilat!
felicitari arata din ce in ce mai bine astept sa te reprofilezi pe ciclide
) sa purtam niste discutii lungi
Ms Ms De ciclide cred ca o sa ma apuc un pic mai tarziu trebue sa ma satur de ce am acum si sa mi se puna pata pe ciclide
oricum nu cred ca va dura foarte mult
dar ce este asa special cu ciclidele ?
daca o sa vezi un acvariu cu ciclide facut de o persoana pasionata o sa iti dai seama, singurul dezavantaz este lipsa plantelor. Cel mai superb lucru la ciclide este inmultirea care pe mine m-a innebunit si abia astept sa reusesc sa inmultesc ciclide, mai ales cele din lacul malawi.
cauta un pic pe net lake malawi cichlids sau mbuna.
@BUBU:o sa vezi ca nu mai ai mult :lol: si o sa incepi sa intrebi despre ciclide, sunt superbe o sa urc eu maine niste poze cu acvariul meu, nu sunt foarte mandru de el dar o sa iasa ceva frumos mai tarziu
Ast cu nerabdare pozele si poate cine stie ce ideii imi dai
!
Imi place acvariul tau!
Ms Aquarium
Felicitari, arata cu mult mai bine decat primul acvariu prezentat pe forum. Se pare ca micile noastre mustrari au avut efect, sper sa nu mai fi suparat pe noi.
Spor la treaba.
Nu sunt suparat am fost doar dezamagit!Cat priveste mustrarile miau alimentat ambitia !A era sa uit am fost acum 2 saptamani la acvariu in Constanta,acvariile marine arata superb miau luat ochii nu se compara cu nici un acvariu de apa dulce iar pestii sunt superbi! Dar deocamdata ramane doar un vis
Cred ca se poate mult mai mult obtine de la un acvariu de apa sarata, cele expuse acolo nu arata cine stie ce.
eu unu am ramas placut impresionat mai ales pestii aratau senzational nu se pot compara (ca frumusete)cu nici un peste de apa dulce!Felicitari pt initiativa!Daca nu erau acvariile de la acvarii de vis care au luminat coltul acela de incapere restul era cam banal!
acvariidevis as dori sa te intreb cate acvarii ai
acvariidevis as dori sa te intreb cate acvarii ai
acasa sau in general?
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Sa facem cunostinta! » Acvariu refacut!