Subiect: Lacul Malawi
Asta pt Florin Mazilu

Nu esti autentificat. Inscrie-te sau autentifica-te.
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Lacul Malawi
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Asta pt Florin Mazilu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1bb7q3L7uVM&feature=related[/youtube]
asta poate mai convinge ceva acvaristi sa treaca la ciclide!
l-am vazut pe asta da cel mai frumos este "juwel of the rift: lake tanganyka" un documentar tare rau de tot despre lacul tanganyka. din pacate despre malawi nu am gasit decat documentarul asta care l-ai pus si tu aici.
Ca fapt divers craterele alea despre care vorbesc in filmul asta le fac si in acvariu. sa ii vezi ce amuzanti sunt knd incep sa iti sape tot acvariul tu il aranjezi la loc si in 3-4 ore iar e cu gaurele
Multumesc de film
Chiar iti fac gaurile alea?oau chiar sunt interesanti!o sa ii mai studiez un pic si apoi cine stie chiar sunt curios pune si tu niste poze cu acvariu!
ca sa iti imaginezi : am un prieten cu un acvariu de 425 de litrii si foarte multe specii de cilcide(doar lacul malawi) si el are in acvariu cam 40 kg de nisip (poate mai mult) si in fiecare zi ii muta tot nisipul pe partea din fata a acvariului, il ridica de la 4-5 cm pana la 20 de cm poate si mai mult. o sa pun maine poze dupa ce ma duk sa mai iau cativa pesti
Super (dar cred ca dupa un timp te apuca nervii
) Ast poze
si eu am trecut pe ciclide, am vazut in Belgia intr un shop un acvariu amenajat pentru ciclide era o splendoare ce mai, aveau o pereche de cichlazoma nigro cu pui este ceva de o frumusete de nedescris, de 1 saptamana am si eu 5 cichlazome pui, abia astept sa se aleaga o pereche:D
si eu am trecut pe ciclide, am vazut in Belgia intr un shop un acvariu amenajat pentru ciclide era o splendoare ce mai, aveau o pereche de cichlazoma nigro cu pui este ceva de o frumusete de nedescris, de 1 saptamana am si eu 5 cichlazome pui, abia astept sa se aleaga o pereche:D
poate ne arati si cateva poze
si eu astept pozele cu nerabdare
Ca idee e cichlasoma nigrofasciatum
super,ciclidele sunt foarte interesante si frumoase,si eu imi doresc un astfel de acvariu
Acvariu_ciclide mai vreau sa pun pietre,inca este in constructie!!!
Pagini 1
Trebuie sa te autentifici sau sa te inregistrezi pentru a putea adauga un mesaj
Acvarii de Vis » Pesti (apa dulce) » Lacul Malawi